Projekt vinlådorna på G.

Hej.

Hur mår ni idag alla fina bloggisar? Jag mår helt okej fast jag har börjat sova som en råtta igen. Idag har jag och min läkare pratat om nya sovrutiner. Så jag får väl se ikväll om de ger någon effekt. Projekt vinlådorna på G. Idéerna sprudlar i skallen på mig vilket är superkul men tröttsamt för mitt lilla huvud.

Projekt vinlådorna på G.

Som sagt, jag har ett nytt projekt startat idag med vinlådor. Ifjol hade jag några stycken och planterade i dem. En annan gång använde vi en vinlåda som presentbox till brudparet som gifte sig.

7a

Det var den tiden men nu har jag en annan plan. Så jag började min insamling av lådorna idag. Snart så har jag tillräckligt för att sätta igång fullt ut. Visst är jag hemlighetsfull! Vet ni vad? Jag kommer faktiskt vara det också en stund till. Varför då? Jo för att bilder och ideér som kommit från används på fel sätt där andra framhållit med mina bilder att det varit deras grej osv. Så jag sparar detta en stund till. Men finaste låda kan ni få se från dagens låda jakt. När andra går på skattjakt letar jag efter lådor…Skattkistor med andra ord.

img_8114img_8115img_8116

Coronatält även i Tumba.

Jag måste säga att killarna och jag blev lite förvånade och säkert även överraskade över att det nu finns ett Corona tält likt de vi alla får se utanför KS i Solna. Som tur var det ingen rusning dit när vi var utanför vårdcentralen för att lämna Wille hos tandläkaren. Men visst vittnade tältet om den tokiga tid vi alla lever i just nu.

img_8112img_8113

braaaa

 

 

 

12 thoughts on “Projekt vinlådorna på G.

Add yours

  1. så fin låda. blir ju så nyfiken på vad du ska göra och din kreativitet. fint som presentbox måste jag säga. jag har en känsla av att det blir något med blommor och plantering. har jag rätt? kram

  2. Fina med låderna. Ska bli roligt och se vad du har i tanken. Dom där tälten finna över allt

  3. Måste säga att lådan var ju väldigt fin och hoppas din tanke blir lika bra som du har tänkt dig. Spännande det ska bli att följa ditt projekt 🙂

  4. Vad spännande det låter. Lådorna var ju så vackra. Har jag drömt eller har du beställt hem vin? Vill verkligen ha sådana lådor hemma, och fick också massa idéer nu.
    Coronatält finns lite varstans. Min ena dotter jobbar extra i det på akuten här i Kungälv. Så stolt över henne

  5. Har du testat medition ? Jag har gjort det i tre veckor nu och känner sån skillnad. Kan somna direkt efter det 💕

  6. Jag tycker du är så kreativ kamilla. Jag skulle också vela ha vin låda 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: