Stormen yrde runt öronen.

Hej Hopp!!!

Jisses vad det blåser och har gjort sedan igår eftermiddag här. Alltså jag ogillar verkligen när det blåser så. Ska jag vara ärlig är jag skraj att växthuset ska blåsa sönder. Det skulle nämligen bli en himla härva om växthuset skulle blåsa sönder. Frredaagg idag igen!!! Började dagen med en promis längs vattnet. Stormen yrde runt öronen.

Stormen yrde runt öronen.

Vilken himla tur att jag drog på mig både vinterkängorna och vinterjackan med största luvan på. För attans vad det blåste och yrade. Jag hörde bara bitvis vad som spelades upp i mina airpods fast jag gömde mig i stora luvan. Soptunnorna hade på flera ställen blåst iväg och låg mitt ute på gatorna. Tror minsann att alla bilar varit lite galna imorse när de fick slingra sig emellan all bråte och allt som blåst ut på gatorna.

img_7953img_7954

Svinhalt på bryggan vid Uttran sjön.

Det var som att åka skridskor på bryggan så halt. Alltså säga vad man säga vill men detta måste garanterat vara sista snön denna vintern. Eller både första och sista snön denna våren. Jag som skulle varit ute och fixa i trädgården idag hela dagen. Så blev det ju inte alls!!!

img_7955img_7957img_7958

Stormen fällde detta stora trädet.

Detta måste ju vara beviset på att det verkligen stormade här igår kväll. Vilken himla tur att trädet föll som det gjorde och inte på vägen och huset. Jag försökte smita förbi och såg att trädet hade hur fina kvistar som helst. Okej om trädet ramlat och därmed dött måste vem som helst få ta kvistar från det. Sagt och gjort, jag bröt av kvistar som nu står fina i vas på köksbordet.

img_7960img_7962

Dags att ta tag i denna fredag och göra beta av mina F F F.

Fridays2

 

 

7 thoughts on “Stormen yrde runt öronen.

Add yours

  1. Jag förstår att du är rädd att växthuset ska gå sönder. För några år sen flög mina föräldrars växthus iväg, grannen ringde till dem och sa att den befann sig i deras trädgård. Hehe! Jag satt hos syrran när det kände som hela taket skulle lyfta, jag kände först att jag inte vågade åka hem men jag gjorde det. Och det var mycket värre där de bor eftersom de bor 200 meter från havet. Så var lugnt på vägen hem.

  2. Flera har visat snö på sina bloggar idag. Helt seriöst, vad hände??? Igår blåste det rejält, trodde bilen skulle flyga av vägen, lite trevligt faktiskt. Idag blev det innedag, då jag har lite kli i halsen. Hoppas verkligen det går över fort. Kan inte bli sjuk 🙂

  3. Här blåser det också som bara den, men någon snö har vi inte fått. Jag har faktiskt inte sett vitt på marken en enda gång den här säsongen. Vad fint att du kunde ta tillvara på lite kvistar från trädet nu när det ändå fallit 🙂

  4. Ja du tänk, förra helgen satt vi ute och solade på trädäcket. Vad hände liksom? Brrrrrrr. Vi slipper dock snö i Veberöd.

  5. Ja fy vad det blåste! Vaknade inatt av att det stormade som bara den… Men redan nästan vecka såg jag galna temperaturer, att det kunde bli ändå upp till 17 grader 😍

  6. Det blåste som bara den igår, men inte så mycket idag. Är inte heller så förtjust när det blåser så. Men vilka härliga bilder och vad skönt att ha en sjö att kunna promenera runt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d