Studentmössan är klar – väntar på utspring.

” Inlägget är i samarbete med Crownstudent.com ”
Hej.

Nu närmar sig den stora dagen i en rasande fart för alla som ska ta Studenten i år. Jag tänker på alla studenter och lider lite med alla elever som väntat, längtat och sett fram emot denna våren. Våren då alla studentskivor och avslutningar skulle firas. Vad som än händer och sker så kommer studenternas avslutningar bli det bästa som det går i dessa Corona tider. Studentmössan är klar – väntar på utspring.

Studentmössan är klar – väntar på utspring.

Marcel fick äran att designa sin studentmössa hos Crownstudent. Hos Crownstudent kan du enkelt designa din egen studentmössa helt efter tycke och smak. Ni kan enkelt välja på vilken modell ni önskar och välja fritt bland stenar, tyger och färger. Allt för att era studentmössor ska bli personliga och passa er perfekt.

Häromdagen kom äntligen studentmössan. Den låg väl inslagen i en fin kartong med orden ”ett minne för livet”. Det är klart att det var lite oro i magen om hur mössan skulle bli. Skulle den passa? Hade Marcel beställt rätt storlek? Och skulle den bli så fin som han önskade? Svaren på de frågorna är Ja, Ja och Ja. Studentmössan är över förväntan så fin.

img_7922img_7929img_7928

Rabattkod:

KAMILLA

Ger 15% på studentmössan

Varför WAAM i nacken?

Det tog ett tag innan poletten trillade ner hos mig varför Marcel och hans klasspolare skulle skriva så i nacken på studentmössorna. Svaret var enkelt. Bokstäverna står för initialerna för de fyra killarna som hängde ihop hela gymnasietiden i klassen.

img_7927

Dekorationskit Lyx.

När äldsta sonen tog studenten för två sedan köpte vi en massa dekoration från både det ena och andra stället. I år var det enkelt att köpa dekoration från Crownstudent. De har allt och lite till. Vi valde Dekorationskit Lyx som innehåller både ballonger, backdrops, servetter, konfetti och cake toppers. Det är verkligen skönt att allt sådant redan är fixat och klart. Nu håller jag mina tummar för att det blir studentfiranden för alla som kämpat och längtat så mycket efter denna stora dagen.

img_79052aimg_7913

Jag tänker också blinga lite extra.

Som en extra liten överraskning till mamsen fick jag ett par helt ljuvliga örhängen av Crownstudent. Visst är de fin fina! När det är fest så får man blinga och skina lite extra inte sant? Tack snälla säger jag!!!

2b

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

16 thoughts on “Studentmössan är klar – väntar på utspring.

Add yours

 1. Åh vad fin studentmössan blev! Förstår verkligen att han blev nöjd. Min syster tar också studenten i år, mycket är ovisst med tanke på läget som är nu men man får ju göra det bästa av situationen. Är säker på att det kommer bli bra ändå.

 2. Åhh jag minns när jag beställde min studentmössa. Vilken speciell känsla det var 💕

 3. Jag kan inte låta bli att tycka synd om alla studenter som missar så mycket av sin studentvår. Det är många jag tycker synd om just nu som påverkas på olika sätt. Han får i alla fall ett fint minne med sin mössa och den extra detaljen med grabbarnas initialer är ju så himla fin!

 4. Jag minns student våren väl. Den var härlig 😊Mycket som hände. Men åxå många frågor & förvirring om man inte har sommaren klar för sig.
  Jag hoppas att alla studenter får en så bra tid nu framåt som möjligt 🥂✨🎓😃💐.

 5. Så bra att kunna beställa mössa och alla dekorationer på samma ställe! Och örhängena med – så fina! Nu håller vi alla tummar för att de får springa ut som de ska & får det bästa firandet som går!

 6. åh…känner igen känslan av spänning när man öppnar upp paketet med mössan som designats. Det är snart 4 år sedan min dotter tog studenten …. en härlig tid. Så praktiskt att kunna beställa allt från ett och samma ställe och kul med extra present till mamma

 7. Studenten är så speciellt, blir alldeles salig när jag ser studenter. Vi hade studentfest för sista tjejen i raden, min sambos dotter förra året. Så roligt! Så oförglömligt tillfälle.
  Galet vad fina mösser man. får nu, inte som på ens egen tid
  Håller tummarna att studenten blir precis som ni önskar6
  Kram Kajsa

 8. Åh vad fin studentmössa! Kommer ihåg hur taggad jag var när jag skulle fixa min. Att namnet på mössan, ämnesstenen på blomman längs fram och så vidare. Då kändes det verkligen nära! Hoppas verkligen att de får springa ut iår! 🙂 // Petra Elisabeth

 9. Minns när jag gjorde min studentmössa 🙂 men många e rädda dock att studenten balen och allt blir inställt pgrav Corona vi får hoppas inte

 10. Åh så fin mössan blev, vilken rolig idee av dom att ha en sån minnesvärd text i nacken. Herregud när jag tänker tillbaka nu tror jag jag glömde sätta på den där stenen på min mössa när jag tog studenten haha undra vart den hamnade 😂❤

 11. åh sådan snygg student mössa han har valt 🙂 roligt med lite minnesvärda ider:)

 12. Det är annat än de vi hade på vår tid. Jag hoppas att alla studenter verkligen får sin dag! Snygga bling!!
  Kram

Kommentera

Up ↑

%d