Jag är en fredagsfirare varje vecka.

Hej Hej.

Hur firar ni att det är fredag idag? Jag kör på med mina F F F precis som vanligt. Det är äntligen fredag igen vilket är så himla skönt. Jag är en fredagsfirare varje vecka. Är det något som jag verkligen är så är det en fredagsdyrkare.

Jag är en fredagsfirare varje vecka.

Ska jag vara ärlig så är jag så galet nöjd med att jag håller hårt vid mina F F F. De har verkligen blivit en rutin som inte går att rucka på alls. En fredagsfirare ska gå all in tycker jag. Sedan hur firaren går all in är personligt och helt upp till var och en. Det lilla i det stora är upp till var och en.

Fredagspresent.

Jag ogillar skarpt att prata om Corona och hur viruset tar över hela samhället på alla plan. Samtidigt som C tar över allas våra liv. Så var det även med min fredagspresent att jag redan förra veckan var smart och shoppade min fredagspresent. I veckan kom det ett paket till mig som jag hämtade ut idag.

I paketen låg en superfin strandväska från Stylemood. Väskan är gjord av palmblad och fungerar lika bra som strandväska eller shoppingbag. Fast jag kände till väskans mått så var den mycket större än vad jag räknat med. Wao vad jag kommer ha en snygg strandväska i år. Nu måste bara sommaren 2020 leverera till max.

img_8022img_8002

3a

Fredagsfokus.

Fredagsfokus denna veckan har varit att fixa med påskriset och vara ute i trädgården. Så mycket ute i trädgården blev det inte. Jag får helt klart skylla på vädret. Det funkar inte så bra att trädgårdsfixa när halva gräsmattan är täckt av snö. Hur som helst så har jag fixat vårt påskris och planterat nya solrosfrön. Då jag mina dumma nöt råkade riva ner dem så de blev crash. Annars så blir det fredagstacos och bubbel för mig. Fredagar är det ett glas bubbel som gäller för mig.

img_7976img_7979img_7974img_8034img_8033

Fredagsfika.

Hemmafika för mig idag. Jag köpte med mig Lilla Delicatoasken  som fredagsfika idag. Vem säger nej till delicatobollar? Inte jag i alla fall. Denna boxen var minst lika god som söt. Mumsbit Latte var en ny liten kaka för mig som verkligen tog mig med storm.

img_7967img_7969

Tävling – Fredagsfika – Lilla Delcatoasken.

Jag kör på en tävling som pågår fram till söndag 5/4 kl:18. Där ni kan vinna denna delicatoasken så ni som jag kan fredagsfika nästa fredag. Värdet på asken är runt 40kr. Tävla här på bloggen genom att svara med en kommentar eller inne på Länka med Kärlek där tävlingen delas.

För att delta:

 • Vilken är din allra bästa fredagsfika?
 • Vem skulle du dela denna asken med?
 • Varför?

img_7971

21b

♥♥♥

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Jag är en fredagsfirare varje vecka.

Add yours

 1. Tycker verkligen du ska köra på med dina FFF, det är en bra sak att göra för sig själv. Mysigt med plantering 😊

 2. Jättefin strandväska! Jag har länge känt att jag också skulle behöva införskaffa en då jag spenderar så otroligt mycket tid på stranden om somrarna. Ditt inköp blev en bra påminnelse 🙂

 3. sådan fin strandväska du har 🙂 så mysigt att ha fff varje fredag 🙂 så fint ni har påsk pyntat <3

 4. Älskade Delicatos chokladbollar när jag gick på gymnasiet 🙂 Kommer ihåg att jag fick ett helt flak av en kille i klassen när jag fyllde 18, ha ha!
  Snygg strandväska!

 5. Kanske inte håller på det stenhårt, men gillar verkligen konceptet.
  Tävlar väl här också då. Bästa fredagsfikan är helt klart på en uteservering med en go latte och titta på folk .Gärna något onyttigt till. Den asken hade jag delat med min man. Han älskar verkligen delicatobollar. Är inte mycket för sött i vanliga fall, men detta kan han inte säga nej till.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: