Livet går inte i repris.

Hej.

Brukar ni som jag fastna med gamla bilder? Nu har jag väl ganska bra ordning på alla gamla bilder. Men i telefonen finns en del härliga guldkorn från förr. Livet går inte i repris. Glöm aldrig bort det!!

Livet går inte i repris.

Många gånger i livet ropar vi  – Stopp och stanna till tiden. Vi vill så gärna stanna i sekunden där och då. Så funkar det ju tyvärr inte. En sak som är säkert är att livet inte går i repris. Vi är i direktsändning hela tiden – varje minut och sekund. Vi lever alla i Big Brother även om vi inte har 10 kameror på oss hela tiden.

Lev ditt liv!

♦ Lev här!

♦ Lev nu!

img_7901

Allting kommer att bli okej till slut i alla fall.

Allt handlar så ofta om vilken inställning vi har till livet och allt som sker. Självklart så händer det en massa skit och dumheter i livet. Det är jobbigt och besvärligt men det är ju sånt som livet är. Däremot så måste vi försöka tänka positivt och att allt kommer bli okej till slut i alla fall.

En bild säger mer än tusen ord.

Jag hittade en bild från barnens och min allra första egna resa till Gotland. Det var en underbar tid som jag var så glad och lycklig över. Vi hade det så härligt. Denna bilden på våra tre barn visar så mycket om vilka personer de blivit idag och vilka de alltid varit. Just därför älskar jag denna bilden på mina älsklingar så himla mycket. Det ligger verkligen något i att en bild säger mer än tusen ord.

img_7878

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

7 thoughts on “Livet går inte i repris.

Add yours

  1. Jag rensade faktiskt bilder från telefonen till datorn alldeles nyligen men fastnade sen ist vid dator i flera dagar för att gå igenom, minnas och njuta av vad som en gång var. Man önskar så att man ibland kunde stanna tiden❤️

  2. Du har så rätt 😊👍. Ibland vill man bara stoppa tiden & vara där man är. Men ibland vill man att tiden ska gå fort. Minnen vill man med stanna i eller ta bort dem.
    Så fin bild på dina barn 😀
    Ta hand om dig❣️

  3. Ja så sant, livet går inte i repris och ibland känns det så skrämmande hur tiden kan gå så fort. Ännu viktigare att då ta tillvara på stunden som är nu och det vi har, jag tränar på det! Att titta på bilder väcker verkligen minnen till liv, vilken fin bild på dina barn! Och Gotland, kan man ha det annat än härligt där 😉

  4. Ska hem till mina föräldrar en dag och få med mig en del bilder från min barndom, gissar att jag kommer sitta länge med dessa. Räckte med att kolla tillbaka på alla bilder som tagits på Liam från när han föddes och fram till nu, oj vad jag fastnade! Men så värdefullt att ha.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: