Ska jag skratta eller gråta?

Hej Hej.

Jag om någon gillar verkligen inte att prata om väder och vind. Då kan man lika gärna vara tyst för har man inget gott att säga om det kan man lika gärna hålla truten tycker jag. Ska jag skratta eller gråta? Det kan man ju verkligen undra för här är det svinkallt. Stundom skiner solen och det ser superskönt ut för att andra sekunden hagla eller snöa. Vad är detta för trams?

Ska jag skratta eller gråta?

Jag gör som min kära far brukar göra när något är tokigt – jag bara skakar på huvudet över de tokigheterna. Min plan idag var att ta på mig sneakers och kjol dagen till ära och gå en promis ner till ICA och posta iväg lite brev samtidigt som jag handlade. Så blev det ju inte när vädret inte alls kändes särskilt kul att promenera i. Har ni som vi i Stockholmsområdet haft liknande väder idag? Hagel är ju lite små kul men då ska man vara klädd där efter och det var inte jag alls.

30a30b30k

Vårens viktigaste trender.

När vädret var som det var idag tog jag tillfället i akt och läste in mig lite extra på vårens trendigaste trender enligt Damernas Värld.

30mars130d

30

Lavendel, gult och orange lever kvar, medan de största bubblarna ur regnbågspaletten nog är turkost och limegrönt. Skönt att höra när planen på naglarna nästa gång ligger åt knallorange och limegrönt. Längre kjolar längre i 70-talsstil står högt upp på listan. Check på den får jag väl säga idag då med min blommiga färgglada kjol i just 70-talsstilen. En ljus kostym står högt på min önskelista. Skönt att läsa då att kostymen är ett givet plagg i garderoben. Skinn står allra högst upp på trendlistan. Finns det något i skinn i min garderob? Jodå det gör det både byxor och kjolar och en skinnjacka. Men den är inte så intressant. Däremot vet jag att R har en skinnblazer gömd någonstans som jag tänker leta redan på. Tänk om den skulle passa till mig. Det skulle vara toppen för den som jag höll i för några veckor sedan var på tok för dyr för mig just nu när jag vill ha allt nytt i garderoben.

30h

Nu ska det bakas grahamsfrallor och fixas lite middag hemma hos mig.

 

puss

♥♥♥

 

 

15 thoughts on “Ska jag skratta eller gråta?

Add yours

 1. Snygg outfit! Älskar kjolen!

  Här i Skåne vaknade jag till ett vitt täcke över landskapet. Det är mer snö nu än vanligt har fått på hela vintern. Det var 14 plusgrader i lördags och idag var det snö och minusgrader. Jag blir så uppgiven. Jag vet att det inte är lönt att irritera mig på vädret men jag behöver solen och värmen nu. Nåja det har iaf varit strålande sol hela dagen och när jag körde hem i eftermiddags så var det 6 plusgrader.
  Får väl se hur morgondagen blir.

 2. Här idag har det varit växlande molnighet ⛅️ med sol. Nordan i vinden. Så kallt…..brrrrr 🙂
  Så fin du var i kjolen 😀😘.
  Jag hoppas att maten blev god & att frallorna blev bra. Kram❣️

 3. Här har det också varit svinkallt idag, vad hände där liksom? I fredags hade vi 14 grader varmt… Jag skulle också vilja ha en ljus kostym nu till våren, extremt snyggt med klackar till!

 4. Jag e likadan när det kommer till saken om att prata om väder . Tycker det e då onödigt och oftast bara för ’kallprat’

 5. här har det inte kommit någon snö en tack och lov 🙂 snygg outfit <3

 6. roligt att läsa om trender , det brukar jag också göra ibland, haven fast jag inte als är mode intresserad så, men man får genom den läsningen info vad som kommer finnas mycket av i butikerna, och det är ju alltid kul att veta. haha jag har turkost på mig idag, va omedvetet trendigt av mig 😂❤

 7. Jodå, här nere i skåne har vädret också varit bråkigt om man säger så, men det är ju som så att man kan ju inte göra något åt det så jag gör som din far, skakar lite på huvudet åt tokigheterna. Jag tog på mig en ny blåblommig klänning med kort ärm och för säkerhets skull en vit tjockare tröja över den så kan man variera sig lite.

  Jag gillar vårmodet som jag sett ute i butikerna nu, har dock inte ett enda skinnplagg…tror inte det är riktigt min stil.

  Så superfina bilder på dig vi får se…jag älskade din kjol <3

 8. Det där vädret ja 🙂 hur kan det se så varmt ut och vara så galet kallt???? Förstår inte. Just nu vill man inget hellre än att vara ute.

 9. Vilket kul inlägg Kamilla och vad fantastiskt att du skriver om trenderna. Jag hade då inte stött på de annars! Och har nog i ärlighetens namn svårt för allt på listan, tills jag insåg att din kjol är SNYGG! Men inte visste jag att den räknades som 70-talsstil. Jag är nog ingen sådan som bryr mig om vilka trender som är! Kram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: