Ska jag avfärga håret och bli ljus igen?

Halloj.

Vilken seg start på veckan jag haft. Ska jag vara helt ärlig känns det som om jag inte kommit en ända meter framåt. Allt bromsas eller går i snigelfart liksom.. . Sedan har jag dagens stora fråga att klura vidare på. Ska jag avfärga håret och och bli ljus igen?

Ska jag avfärga håret och och bli ljus igen?

Vilka världsliga problem jag har i skallen idag inte sant? Visst trivs jag i mitt mörka hår. Grejen är den att när jag ser och tänker mig själv så ser jag mig som mkt ljusare som jag var innan jag började med mitt färgande av mörkt. Vad tror ni? Det är lockande att göra den stora förändringen kan  jag säga. Vem har sagt att lagt kort ligger kan man ju undra?

img_7877

Att inte se sig själv är det samma som att vara osynlig för andra.

Ernst Kirschsteiger

 

Livet går inte i repris.

Har ni tänkt på vad ofta vi säger att vi ska vänta eller göra något imorgon? Helt galet egentligen för vem vet vad morgondagen erbjuder eller om den ens kommer. Dagligen pratar vi med någon som säger att det får vänta eller att när jag fyller 70 då ska jag minsann…

Såklart att stora saker kanske inte går genomföra på studs men att i tanken börja sin resa mot fallskärmshoppare eller lära sig spela schack kan börja redan här och nu. En sak som jag blir galen av är när människor säger att det går inte det passar sig inte eller så gör man inte när man är osv. Typiskt tänkande att man inte ska sticka ut, inte göra något som ingen annan inte gör. Jag har alltid kräkts på det tankesättet. Vilket är en stor orsak till att jag flydde från Småland där man får ha ett starkt psyke för att gå mot strömmen.

img_7876

Livet går verkligen inte i repris inte vad vi vet om i alla fall. Så vad jag vill framföra med detta inlägg är att ta för er livet är här och nu. Vem vet om du slår upp dina blå imorgon. Lär er att se det lilla i det stora för det är där i nuet som lyckan och livet finns.

img_7873

pus

 

 

7 thoughts on “Ska jag avfärga håret och bli ljus igen?

Add yours

  1. Tycker du ska göra det du mår bäst och trivs i. Men det är ju alltid kul med en förändring!
    Jag försöker tänka mer på att leva i nuet och inte skjuta upp massa saker. Lika bra att bara göra det

  2. Så viktigt och bra att prata om, det här med att ständigt skjuta upp saker man vill göra för att det passar bättre sen osv har jag varit expert på. Men det är ju så onödigt! Visst kan det gå åt skogen men vad gör det? Då har man ändå fått prova.

  3. Jag hade också en period där jag gjorde håret mörkt, och jag trivdes jättebra i det. Jag älskade mitt rödbruna hår jag hade ett tag. Dock blir utväxten så tråkig på mig när jag är mörkare och jag går alltid tillbaka till ljust och där trivs jag trots allt bäst. Tycker du var fin i ljust

  4. Tilägg, du behöver ej avfärga tycker inte jag, lägg istället i mycket ljusa slingor,så kommer det se ut som du är blond med lite mörkare slingor, så hade jag gjort, frisörerna brukar göra sådant så snyggt. Avfärgning blir håret så torrt av =D

  5. Det kan väl kännas lite fräscht att bli lite ljusare nu till sommaren? Eller mot sommaren, det är ju ett tag kvar 🙂 Just när det kommer till håret har jag alltid kört på! Det går ju alltid att fixa till om man inte är nöjd 🙂

  6. Tycker du är fin i ljust hår. Passar till våren 😊 Klart man ska gå sin egen väg. Inte lätt i lilla Jönköping men nu när jag har blivit äldre har jag slutat bry mig och det är otroligt skönt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: