Jag föll i leran.

Hej.

Fniss måste jag säga först och främst. Så kan det gå när man får feeling helt enkelt. Jag föll i leran. Solen strålade även om det var lite småkallt i början av dagens promis runt sjöarna här i Vinterskogen.

Jag föll i leran.

Idag var jag inte ensam i skogen och längs den röda stigen runt sjöarna. Ledig söndag och strålande solsken lockade fler än mig ut idag. Något som jag länge önskat är att jag återigen som för några år sedan skulle komma igång med jogging hände idag. Jag fick feeling kan man säga och började småjogga sista 1,5 km hem. Glad i hågen av att det gick så bra hände det som jag faktiskt befarat skulle hända någon gång. nämligen att jag skulle halka i leran när jag är ute på mina promisar.

Himla tur för mig att jag inte gjorde illa mig. Men visst var det lite komiskt att bara för att jag fick lite feeling så att säga skulle jag halka i leran.

Leriga knän.

Så med leriga knän reste jag mig upp och joggade vidare hemåt. Kryss i taket och fyrverkerier för det hade nog inte någon räknat med att jag skulle börja jogga lite smått igen.

img_7866img_7868

Jäklar vad bra gjort, Kamilla! Hon eller jag tackar och bockar!!

Lunch sedan blir det söndagshäng på Söder.

Nu blir det dusch, lunch innan vi åker mot Söder för en promis och simhoppsträningen för dottern. Detta ser ut att bli en bra söndag även om fallet i leran var en fadäs så nu är jag förhoppningsvis på g lite i alla fall med att börja jogga igen.

Pussar & Kramar

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

20 thoughts on “Jag föll i leran.

Add yours

  1. Jag har aldrig gillat att jogga/springa men avundas dom som klarar av det.. Det känns som en skön och effektiv träning 👌

  2. Vilken tur att du inte slog dig! Det är så härligt när man får feeling för att jogga och det går så bra! Härligt att vara igång 🙂

  3. Nej vilken otur! Men så grymt av dig att bara resa dig och jogga vidare, jag hade typ gett upp och gått hem haha

  4. vad duktig du är som orkar att jogga jag borde med börja med det men känner inte någon stör lust hehe 🙁 tråkigt att du ramlade hoppas det gick bra med dej <3

  5. Oj de var inte bra att du föll. Men vad duktig du är som joggar. Ha en fin söndag

  6. Men heja dig! Typiskt att du ramlade, men det är bara att prova igen! Önskar att jag också skulle känna mig sugen på att springa… det var flera år sedan!

  7. Det är väl ändå en härlig känsla när man får feeling….synd att den blev abrupt avbruten av att du halkade, men tyckte det var strongt att du reste dig och joggade vidare. Ett exempel för oss alla, om du ramlar, res dig och fortsätt…gäller både på ett psykiskt som ett fysiskt plan

  8. Du är duktig som ställde dig och joggade hem trots att hamnade i lera. Jag hade nog valt att bara gå hem så heja dig 🙂

  9. Det är så pinsamt då man ramlar, speciellt då man är själv 🙂 Men härligt med den där feelingen. Önskar att jag också fick den

  10. Duktig du är som tar dig ut :). Skönt när man väl gör det åxå. Upp igen & iväg 🙂👍 tur att du inte slog dig värre. Kram❣️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: