Blivit med nya jeans.

Hej.

Solen strålar även idag vilket är helt underbart. Dagens planer blir att hänga utomhus så mycket det bara går. Ska skjutsa dotter och hennes vän till Mall och medan de shoppar tänkte jag ta en fika i solen vid Grodhavet med syster. Förresten så har jag slöat mig i sängen med datorn vilket resulterade i att jag. Blivit med nya jeans.

Blivit med nya jeans.

Länge länge har många kört på de högmidjade jeansen som jag inte alls gillat. För någon månad sedan köpte jag mina första vilka jag är sådär nöjd med. Säger som vi kvinnor ofta säger det är superfint men inte på mig. Nu har jag faktiskt provat runt i butiker och hittat en modell som jag faktiskt tycker känns helt okej om jag nu ska svänga om. Nej svänga om det tänker jag inte men man eller jag skulle ju kunna variera mig lite. Så är planen i alla fall. Det som återstår nu är bara att hålla tummarna för att dessa passar mig som handen i handsken när de kommer hem till mig.

28cc

28b

Mera kaffe tack!

Så himla typiskt att ingen hör mig när jag ropar efter mera kaffe. En tränar, en sover en är borta och den andra sitter i telefon. Skriker jag högre kommer kanske grannen in med kaffe och det kan ju sluta hur som helst som när man får oväntat besök liksom. Skämt och sidor så måste jag sätta fart och får nog ta nästa kopp i farten.

28

♥ ♥ ♥

 

 

7 thoughts on “Blivit med nya jeans.

Add yours

  1. Men gud vilka snygga jinse du har köpt tycker dom är jätte snygga 🙂 ingen hör att jag roppar mer kaffe heller haha så får ta mej själv

  2. Snygga jeans! Jag är också lite sådär med hög midja, snyggt på andra men inte på mig.
    Ha en härlig lördag!

  3. Jag har inget annat än hög midja på mina jeans. Eller normal hög kanske det är 🙂Ja du, i detta samhälle. Vi är så upptagna ibland. Så vardagliga service finns knappt längre. Tyvärr. Ja hoppas du tog en ny kopp kaffe. Så du får en härlig lördag! 😊 Kram❣️

  4. Hur snygga var inte dessa! 😍 Köpte faktiskt ett par liknade igår. Alltid älskar höga midjan på byxorna. Får hemma dom nu i veckan. Kommer passa dig jättebra!

  5. Så sjukt snygga! Älskar modellen och knapparna. Så fina! har börjat gilla mer högmidja nu men har aldrig föredragit det förut. Så fina! Kram!

Kommentera

Up ↑

%d