Trädgårdsmässan online.

Halloj.

Är det inte fantastiskt att Nordiska Trädgårdar kör Trädgårdsmässan online nu när Corona ställde in mässan som jag bara älskar. Just nu sitter jag med ena skärmen med er och andra med trädgårdsmässan online. En morgon helt i min stil. Måste bara springa ner till köket och hämta mer kaffe innan årets pelargon presenteras.

Trädgårdsmässan online.

Grattis får jag säga till Tango Deep Rose with Eye som vann årets pelargon. Jag har själv börjat få liv i de flesta av mina övervintrade pelargoner. Hoppas verkligen även att min Chocolate peppermint vaknar snart för den doftar helt ljuvligt av after eight choklad.

26

Förra årets stora projekt.

I fjol blev jag helt förtjust i en risrabatt på mässan och kom hem och satte med att skapa en egen. I år blir det spännande att se vad alla växterna kommer att leverera i rabatten. Jag har höga förväntningar och tror att våra älskade rådjur inte ska gilla växterna eftersom de är valda med omsorg utifrån deras smak.

25q325q4

Årets projekt påbörjades igår.

När Tildas säng kom la jag snabbt beslag på den avlånga palltrallen som den stod på i lastbilen. Igår kom jag äntligen igång med vad jag skulle ha den till. Tankarna kring den fick liksom inte fart förrän igår.

Trallen ska bli en växthylla till en kortväggen i växthuset. Så igår målade jag hyllan vit och så även grenen som jag ska försöka få plats med i taket där inne. Det finns risk att den inte får plats men då finns plan B på grenen.

25q525q625q77

bra

 

 

 

 

 

19 thoughts on “Trädgårdsmässan online.

Add yours

 1. Men vilken bra idé! Att dom kan köra det online så man ändå får vara med där utan att behöva utsätta sig för stora folkmassor

  1. Wow vad imponerad jag blir över att dom körde online i stället, det hade jag velat se. Det ska bli spännande att få se slut resultatet av det hela med lastpalen

 2. Åh så jag älskar den mässan! Jag visste inte att dom kör online.
  Vilken bra idé det där med att göra en hylla av en pall! Jag får kanske härma dig lite när jag behöver en till hylla😄

  1. Så bra att de körde mässan online så ni ändå kunde titta! Och vad fin trallen blev i vitt, ska bli spännande att se hela resultatet sen!

  2. Men åh det skulle jag velat vara med på! Smarta lösningar kommer fram i kristider.
   Det ska bli kul att se ditt projekt när det är klart!

 3. Vad roligt att köra lite projekt 🤔 vill också göra ngt nu när man är hemma… Ska påskpyssla med sonen i dagarna 😁🐣

 4. Åh vad roligt! Jag ska faktiskt ”gå på en mässa” imorgon online! Blev sååå glad eftersom att denna mässa egentligen skulle vara i stockholm. Verkligen så glad över att dem kan göra på detta sättet istället för att ställa in. Vilket projekt! Så fint! Så kreativt. Ha en fortsatt fin stund på mässan nu!

 5. Det gjorde de riktigt bra, inte för att jag har sett mässan online men att de faktiskt löser det så att ni entusiaster faktiskt kan ta del av det 🙂 Himla bra initiativ. Pelargoner doftar så gott, måste köpa! Din som doftar after eight lät ju himla nice =)

 6. En blomma som doftar after eight?!? Den måste jag ju kika efter i blomsteraffären!
  Vad spännande med ditt projekt, det ska bli jättekul att se resultatet!

 7. Många hittar alternativa lösningar vilket är helt fantastiskt. Blir verkligen så lycklig då jag ser sådant.

 8. Det är ju jättebra att köra mässan online.
  Åå så mycket fantasier du har inom trädgård 😀. Så många idéer & fantasier du så är jag säker på att din trädgård kommer att bli såå fin i sommar 😃☘️🌻🌹🌷🌺.
  Kram❣️

 9. Kul att dom körde mässan online så att ni ändå fick ”gå” på den trots att ni är hemma. Det är ju smart gjort av dem 🙂

 10. Jag visste inte att man kunde få tag i så väldoftande pelargoner….mintchoklad…. en del av våra blommar redan men det beror inte på mig utan på att maken tagit över skötseln av blommorna nu när han inte jobbar…

  Tänk så stor skillnad det kan göra med lite färg…den där palllen såg ju ganska trist ut innan men blev spännande när du fixat till den. hoppas grenen får plats

 11. Vad coolt att dom har löst det i alla fall. En kompis till mig skulle varit där och var så besviken. Kram

Kommentera

Up ↑

%d