Tur i oturen måste jag säga.

Hej Hej.

Tur i oturen måste jag säga. Idag var det återigen ett akutbesök hos tandläkaren för Tilda med tandställningen som släppte på ett ställe igår. Först skulle hon inte alls få träffa sin vanliga tandläkare för han hade fulltecknad kalender. För det blev hur bra som helst ändå, Tilda fick i alla fall sin tandläkare S till slut. Mitt i allt bytte tandläkarna plats så T fick sin tandläkare vilket var skönt för den andra verkade lite skum.

Tur i oturen måste jag säga.

Aldrig förr har T varit hos tandis där tandläkare tyckte att hon skulle ha neonfärgade glasögon på sig. Brukar ni få använda er av coola glasögon på er hos tandis? När tandläkaren S tog över blev allt som vanligt och utan neonbrillorna. Så skönt faktiskt. Besöket hos tandläkare gick hur snabbt som helst. Vi behövde knappt inte vänta något alls heller. Tror till och med att hon fick komma in innan de tid som var bokad.

img_7790img_7791

Raggarlunch i bilen.

Efter tandläkaren stannade vi till på den berömda gyllene bågen och köpte med oss lunch. Raggarlunch i bilen – det är livet det! Eller inte alls! Säga vad man säga vill om Donken. Idag var det helt okej att sitta i bilen på parkeringen och äta cheeseburgare och dricka apelsinjuice med dottern och snick snacka.

Vad tänker ni om Donken? Är det något som jag tycker att de är grymma på så är det kaffet. Både deras latté och cappucino är riktigt bra.

img_7792

Dags för mig att ge mig ut för att vara lite duktig. Vad gör ni en dag som denna?

Bildresultat för kram från mig

♥ ♥ ♥

 

 

 

13 thoughts on “Tur i oturen måste jag säga.

Add yours

 1. Skönt att det löste sig med tandläkaren. Jag som jobbar inom tandvården kan bara sätta mig i situationen med fulla tidböcker, så skönt att det löste sig. Angående glasögonen så brukar vi alltid erbjuda det eftersom att vi använder så starka lampor men vi frågar alltid först, kanske det inte hände här? Skönt att allt löste sig och en raggar lunch i bilen? Såg riktigt mumsigt ut!
  Kram!

 2. Ha ha, skulle bli förvånad om min tandis erbjuder mig solbrillor när jag kommer dit 🙂 Skönt att allt gick bra och det låter ganska mysigt med en billunch också måste jag säga!

 3. Ja vi erbjöd patienterna glasögon, för lamprona är väldigt skarpa och inte så skönt för ögonen så vi satt alltid på dem. Det sa t.o.m tadl till om i fall att man missade eller han hann notera före man satt på dem. Så för mig är det inget konstigt, men hehe har man inte jobbat med det som då jag så kan jag förstå att man reagerade

 4. när våra barn var hos tandläkaren hade de solbrillor och hörlurar med musik eller saga…det gick alltid jättebra. Föredrar MAX framför donken och jag dricker ju inte kaffe så just det kan jag inte jämföra.

 5. Hahaha, va? Vilket syfte skulle brillorna ha? 🙂 Har aldrig sett något sådant hos tandläkaren. Skönt att det turen föll rätt och att hon fick sin vanliga tandläkare. Det känns ju alltid lite bättre med någon man är van vid.

 6. Vad cool T blev med dom glasögonen på sig hos tandläkaren. Skönt att besöket gick fort och att ni fick komma in i tid, tycker inte om tandläkaren jag 🙂

 7. Vad skönt för henne att hon kunde komma så smidigt. Har aldrig varit med om att ha solglasögon hos tandläkaren 🙈 Donken är ju gott ibland faktiskt 😌

 8. För att inte få ljuset i ögonen antar jag, förståeligt med små barn men nja… Haha… Donken är okek ibland men föredrad max cheeseburgers 😋

 9. vad skönt att ni fick komma in så snabbt 🙂 tur att hon skulle till tandläkaren dagen efter så det var ju verkligen tur i oturen 🙂 jag gillar donken tycker att dom har super goda hamburgare och god late 🙂

Kommentera

Up ↑

%d