Whatever you do don´t lose hope.

Hej alla Söndagsfirare.

Wao vilket underbart vårväder vi har hos mig idag. Man kan ju inte annat än att bubbla av lycka inombords alltså. Jag vaknade pigg och alert imorse och kände att jag bara var tvungen att ge mig ut på en runda. Whatever you do, don´t lose hope.

P3 dokumentär i lurarna runt sjöarna idag.

Att gå en av stigarna längs sjöarna i vårt älskade naturreservat Vinterskogen är ljuvligt. Jag bara älskar varenda steg som jag tar. Upp och ner och över både stockar och stenar går stigarna. Stigarna leder även så nära sjöarna det bara går komma. En dag får jag allt ta och filma så ni får se vad det är som jag lovebombar så för er.

I lurarna löd P3 dokumentären om morddomen mot Esa Tettinen. Han dömdes för att ha mördat sin vän i ett badkar. Esa hann avtjäna åtta år av straffet innan han äntligen blev frikänd. Verkligen en spännande dokumentär ni borde lyssna på.

img_7727img_7728img_7729img_7730img_7732

img_7754

Väl hemma igen såg jag när jag var ute vid soptunnorna en katt. Vilket jag gör flera stycken varje dag då många grannar har katter. Tildas ena vän som bor en bit ifrån oss har en katt som sprungit bort för någon vecka sedan. Självklart har jag sett bilder på Kattis både av Tilda och av kompisens mamma på FB. Katten jag såg var mycket lik deras katt så T skickade iväg en pling till kompisen om katten. Vi gav oss ut en sväng i skogen bakom oss och letade efter honom. Hoppas hoppas att det var han och han kommer tillbaka.

Korvgrillning till lunch.

Idag blev det grillat med familjen på altanen. Det spelade ingen roll att vi inte plockat fram möblerna ännu. Är det vår och underbart väder så måste man njuta lite extra i dessa tider, inte sant?

Att få med våra älskade barn på bild längre är inte det lättaste. Hur som helst så fångade jag dem idag även om inte ville smila upp sig på bilderna.

img_7743img_7752img_7738

Jag fick min ranson jäst igår.

De flesta matbutikerna har börjat med att man som mest kan köpa ett visst antal av olika varor. Jäst är en sådan vara. Just därför var det liksom en himla tur för mig att jag fick tag på ett paket jäst. Så vad gör man med jäst jo man bakar bullar till gofika på kvällen.

Jäklar alltså vad vi mumsade bullar här hemma. Nästan så de sprutade ur öronen på oss alla. Det måste ju i sin tur betyda att bagaren  – jag i detta fallet lyckades med dagens bullbak. Whatever you do, don´t lose hope. Så sant så sant  – nu om aldrig måste vi alla hoppas på att allt vänder till det bättre.

img_7719img_7720

♥ Pussar & Kramar ♥

 

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Whatever you do don´t lose hope.

Add yours

 1. verkar vara en intressant dokumentär det där….jag är så tacksam för att vi inte har dödsstraff i Sverige. Det är några som blir felaktigt dömda pga att man inte lyckats få fram motbevis. Bra när det kan rättas till i slutändan. Det är också intressant att tänka att människor som inte har insyn tycker och tänker mycket om domstolar som släpper ”den skyldige lös”…men många gånger är det inte så säkert att den som folk i allmänhet anser vara skyldig faktiskt är det.

  Det är verkligen underbara bilder på en vacker natur du visar oss…ja, filma gärna så man får se mer.

  De där bullarna såg verkligen vansinnigt goda ut, men snart får alla fina bloggare sluta lägga ut sina bakverk på bloggen för jag blir så inspirerad att jag också sätter i gång…och ingen av oss bör äta av bakverken 😂

 2. Det är så skönt att det är så fint väder att man kan njuta av både naturen och grillning 😌 Så gott med bullar🥰

 3. Jag lyssnade faktiskt på den podden igår när jag var ute och gick. Så himla hemskt att bli dömd och sitta så länge som 8 år i fängelse som oskyldig… Usch! Vad härligt med grillning, man får passa på när vädret är såhär bra!

  1. Det räcker med att se bilderna så blir man lugn i kroppen. Säg till när du lägger ut videon. Håller tummarna för att hennes kompis katt kommer hem snart igen

 4. åh de citatet är så fint. Ja i dessa tider är de väldigt viktigt. Hoppet är de sista som övergiver oss säger dom. Och idag behöver vi allt hopp. Gott med grillat!

 5. Skönt att komma ut i det fina vädret, har också varit ute idag i solen dock var det kallt men härligt. Bra att du fick tag i jäst för hembakade kanelbullar är ju gott 🙂

 6. Men så härliga bilder! Jag brukar också lyssna på P3 dokumentärer, tycker att de är riktigt bra 👌 Blev så sugen på bullar när jag såg bilden på era, ser riktigt gosa ut!

 7. Skönt att vara ute i fina vädret skönt med lite grillning 🙂 det är verkligen vår känslor

 8. Ser verkligen ut som en toppensöndag det där 😉 Jag var också ut en sväng på eftermiddagen på promenad, hur skönt som helst 🙂

 9. Även om solen lyser här så är de minus grader och kallt. Vill också ha lite vårkänslor nu 🙂

 10. åh va sugen jag blir själv på att premiär grilla , av att se så många ta fram grillen, det är väl då det är vår på riktigt liksom när man grillat för första gången på året?! 😍👌

Kommentera

Up ↑

%d