Glöm inte Rocka Sockorna idag!!!

Hallå alla Bloggisar!

Lördagsmorgon hemma hos mig också. Solen skiner ute men det ska vara kallt hörde jag när R och T åkte mot gympaträningen. Mina planer är att hemma fixa och om vädret tillåter vara ute så mycket som jag bara kan. Glöm inte Rocka Sockorna idag!!!

Kikade ni på Lets Dance premiären igår?

Jag satt i soffan med lite bubbel och en spagetti Carbonara och kikade på premiären. Det var verkligen en skum och lite kuslig känsla när den sändes utan publik. Hittade ni som tittade någon favorit redan igår? Alice och Andreas var helt klart mina favoriter men däremot så vet jag om Andreas inte är för bra redan från starten. Andreas är ju redan innan en grym dansare. Tror det kommer bli spännande att se hur han kommer klara av standard danserna.

Bästa med kvällen var såklart att jag fick mitt fredagsbubbel. Vad vore livet utan bubbel och champagne?

img_7710

Glöm inte Rocka Sockorna idag.

Idag är Rocka Sockorna dagen. Dagen då vi uppmärksammar alla människors lika värde vilket för mig är en självklarhet.

Har du några olika strumpor hemma? Toppen! Ta då på dig de som är mest olika – och rocka sockorna på Internationella Downs syndromdagen. Då hyllar du olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter.

2121b

20

♥ ♥ ♥

 

13 thoughts on “Glöm inte Rocka Sockorna idag!!!

Add yours

 1. Jag kollade inte på Let’s Dance igår, men däremot har jag sett andra program som sänts utan publik och det känns riktigt lustigt! Här kör vi också på rocka sockorna idag💕

 2. Jag kör med rocka sockan alla är lika mycket värda oavsett😊 missade helt lsts danse i går

 3. Här ska vi också rocka sockorna! Vilken sjukt mysig kväll du hade igår! Får ta och kolla reprisen på Let’s Dance

 4. Vi rockar sockorna även andra dagar här..Ganska bra om den ena strumpan fått hål och den andra är hel..Då slipper man slänga strumpor i onödan..

 5. Det här är pinsamt. Jag har missat det totalt. Såg några på fb i Jag gör det varje år. Då jag jobbade såg jag bara små delar. Så synd att man missade även det. Dilemmat med att jobba oregelbundet.

 6. Underbart med sol men det blåste riktigt kallt här! Håller med om den spöklika känsla på lets Dance och att det kändes mer som ett rep utan publik… tycker också att det ska bli så spännande att se Andreas i standard danserna och hur dom gör då? Tänker att en måste ju ta den ”kvinliga” rollen och bli förd? Tycker dock att de alla höll en hög nivå för program 1 🙂

 7. Att jag alltid ska glömma Rocka Sockorna! Blir så trött på mig själv. Nåja ingen har sett mina strumpor idag ändå så det spelar väl inte så mycket roll, men det stör mig att jag missade det idag igen.
  Jag tittade på Let’s Dance men jag har nog inte någon direkt favorit ännu. Jag tyckte att det var många som var bra men Alice var verkligen jätteduktig.
  Hoppas att du fick en skön lördag!

 8. Självklart rockade vi igår. Sanningen är den att jag rockar ganska ofta. Jag kollade Lets dance men det känns så konstigt utan publik ju. Vi klappade och hejade här.

 9. Jag tittade också på lets dance och Andreas var en klar favorit hos mig….men tyckte att de flesta var väldigt duktiga men det tycker jag typ alltid för jag själv är inte det minsta lilla dansant 😄. Har massor med olika strumpor men i går gick jag mest barfota…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: