Arbetsnamnet blev Coola Corona!!!

Hej.

Sjukt glad att jag gav mig iväg och gjorde min fredag till vad den blev. På mitt fredagsschema stod både nya naglar, fredagsfika och en bra fredagspresent. Så jag styrde bilen mot Tyresö för att åka till Miss Elegance och Malin. Arbetsnamnet blev Coola Corona!!!

Fredagspresent.

Jag som tyckte att jag var super smart idag när jag åkte iväg en timma tidigare än vad som jag egentligen hade behövt. Allt för att hinna hitta en bra fredagspresent och ta en god fredagsfika fick tji fick jag på näsan. Halva centrum hade ändrat sin öppettider till Coronatider. Tre butiker öppnade klockan 10 som de brukade förutom matbutikerna, apoteken och systembolaget. Vilka var Hemtex, Dressman och en synbutik. Då förstår säkert själva i vilken butik som jag gick in och letade efter min present.

Jag fick en härlig rumsdoft med doftpinnar från The Friendly Home. Det var verkligen inte det enklaste att välja vilken doft jag skulle ta. Till slut valde jag doften Fresh som är en frisk fräsch doft av citrus som faller de flesta smaker. Nu får jag hålla tummarna för att övriga familjen också gillar denna doften.

img_7685

img_7684

img_7707
På plats hemma hos mig. Doftar så gott!!!
Fredagsfika.

Jag hängde på låset till Espresso House som öppnade 30 minuter innan jag hade nageltid. Vad gör man inte för att få fredagsfika liksom? Det var verkligen hur tyst och lugnt som helst i Tyresö centrum idag. Ni vet känslan när man nästan känner att man kan höra vad folk säger vid bord i andra delar av lokalen. Då är verkligen centrum öde. Skönt men lite läskigt samtidigt.

img_7687img_7689img_7691

Fredagsfokus.

Fokus idag var att fixa nya naglar. Jag hade ju redan innan en plan som jag berättat för er om att göra Corona naglar. Så fick det bli också. Wao vad de blev coola idag. Jag blev så himla nöjd. Sedan så kom vi på att naglarna kanske mera är galna kosjukan än Corona eller vem vet vad. Arbetsnamnet blev  Coola Corona!!!

img_7694img_7703img_7695

KRAM KRAM

 

 

 

13 thoughts on “Arbetsnamnet blev Coola Corona!!!

Add yours

 1. Sådan där med doftpinnar har vi på toaletten luktar alltid så gott där och ser snyggt ut. Samt härligt att du unnade dig fredagsfika. Naglarna blev verkligen coola.

 2. Doftpinnar går alltid hem. Kan varmt rekommendera Klintas doftpinnar.
  Snygga naglar! Jag har en ofrivillig paus från naglar just nu men det kommer nog snart igen.
  Låter som en härlig fredag!

 3. Så tuffa naglar 😃👍. Ja, på vissa ställen märks det i vilken tid vi har hamnat i.
  Ta hand om dig och din familj!
  Kram❣️

 4. Fast Corona har satt sig i huvudet på ett flertal hihi. Jag blir mörkrädd hur folk resonerar. Snyggt hur som helst. Missade mina FFF då jag hängde med barnbarn då föräldrarna jobbade hemifrån.

 5. Hade jag haft sånna långa naglar hade jag inte kunnat gjort nånting. Haha ,vill ju också ha naglar.

 6. Bra där att du faktiskt går ut och tar en fredagsfika….alla ställena behöver varenda kund de kan få just nu. Har länge tänkt köpa doftpinnar och ha hemma. Jag gillar ju annars doftljus från partylite men man kan ju bara ha dem tända när man är hemma och i rummet…pinnarna är liksom lite mer anonyma. Ger de verkligen en doft som man känner när man stiger in i rummet? jag tror att jag hade gillat doften som du valde.
  Naglarna blev grymt snygga, funderar på att ge mina naglar ett försök till men riktigt korta den här gången så att jag fortfarande kan spela piano och skriva på datorn och dessutom jobba praktiskt. Jag kunde verkligen inte det när de var lite längre.

 7. Sjukt snygga naglar. Espresso fika funkar väl alltid =) Idag ska jag ge mig ut på en runda, solen strålar och jag i kapp med den. Kram

 8. Riktigt coola naglar! Doftpinnarna låter riktigt nice, det kanske får bli ett besök på Hemtex för mig också i veckan.. Gillar att ha doftpinnar på toaletterna, och det får gärna bara dofta nytvättat typ 🙂

Kommentera

Up ↑

%d