Duktig hos doktorn då får man present.

Halloj.

A B C vad ska man skriva egentligen en dag som denna? Läkarbesök med planering stod på min to do lista idag. Jag fegade faktiskt ur lite som de allra flesta i vår vackra stad och tog bilen in till stan. Det kändes inte alls så frestande att sätta sig på Pendeltåget i dessa tider. Duktig hos doktorn då får man present. Så har det alltid varit ända sedan jag var barn. Idag var jag duktig och fick välja en sak.

Stockholm bjöd på strålande solsken.

Det var helt lugnt att få en bra parkering i stan idag. Jag han till och med ta en skön promis innan det var dags att komma till läkaren. Varje vår måste jag gå förbi vår gata på söder där R och jag bodde förr. Utanför våra fönster finns en backe som på våren blir som ett blått hav. Riktigt dit hade inte backen kommit ännu men snart så kommer hela backen bli knallblå.

img_7645

Läkarbesöket gick kanon bra.

Precis som alltid sover jag urkass natten innan jag ska träffa en läkare. Så har det alltid varit och jag vet faktiskt inte varför. Men som tur var gick allt bra och vi har skapat en bra plan som vi ska börja jobba efter. En dag kanske det blir människa av mig igen också igen, fniss!!!

img_7647

Duktig hos doktorn då får man present.

Det var helt underbart att promenera runt runt på Söder i solen. All oro släppte efter besöket hos läkaren. Därför njöt av av värmen lite extra tror jag. Precis som när jag var lite fick vi barn alltid en present när vi var duktiga hos doktorn. Jag var verkligen duktig idag. Så jag stannade till på Plantagen och köpte mig några nya sticklingar. Love Love Love säger jag bara på allt vad växter och trädgård heter.

Helt klart är jag på väg att nörda in ordentligt som alla vårar på att leka trädgård igen.

img_7652

img_7653

img_7659img_7660img_7664

Dags att gå ut och leta eller samla ihop nya fina pinnar till min risrabatt.

 

♥ KRAM KRAM ♥

 

 

 

7 thoughts on “Duktig hos doktorn då får man present.

Add yours

 1. Klart man ska ha en present om man är duktig hos doktorn 😀 Tyckte det var en riktigt bra present du gav dig själv. Härligt när man får den hjälp man behöver hos doktorn!
  Så skönt med en promenad, blir det här också ikväll då solen tittar fram 🙂

 2. Vad härligt med en promenad i dina gamla ”hoods”! Det är alltid kul att gå någon annanstans än där man oftast går. Och så klart ska man få present när man varit hos doktorn 🙂

 3. Hoppas det gick bra hos doktorn – givetvis var du värd en present och det där var nog en present helt i din smak. men blir det fredags present också imorn då? yes här blir det allafall fredags fika med lilla tjejen.
  kram

 4. Det är väl en stress & oro som du bygger upp omedvetet innan ett läkarbesök ❤️. I alla tider har jag gjort det. Jag får ångest i visa sjukhus.
  Det var först en skön promenad du tog dig. Sen en present åt dig själv som du gav dig 😊
  Ta hand om dig & din familj!
  Kram❣️

 5. Skönt att du ändå fick en promenad i solen det är ju hur härligt som helst, förstår att du tog bilen det hade jag med gjort 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: