Alltid lika vacker vår fina Uttransjön.

Hej.

Efter en hel dag hemma inne inomhus började det klia i hela kroppen efter middagen. Jag hade turen att få med mig Wille ett varv runt Uttran. Det blev en tur ner till Uttran sjön. Alltid lika vacker vår fina Uttransjön.

Pannkaksmiddag som löste sig till slut.

Idag fick vi känna på att folk hamstrat järnet i butiken när strösockret var slut på vår ICA. Så det var bara att tänka om och använda oss av vaniljsocker blandat med florsocker. Egentligen skulle jag nog sötat med lite flytande honung men som alltid lättare att vara efterklok. Hur som helst så fick pannkakorna mer än godkänt.

img_7631

Alltid lika vacker vår fina Uttransjön.

Efter vår pannkaksmiddag som dottern önskade fick jag med mig William ut på en promis. Det var verkligen så mysigt att gå ute i mörkret med min fina Wille och snick snacka om allt och lite till. Kan ni tänka er att min fina Puffen blir 21 år i sommar? Herre Gud vad alla de åren har gått fort. Vår lilla Wilman som han kallade sig själv som liten är inte så liten längre. Konstigt att han kallade sig själv för Wilman men enkelt kunde de andra barnen som hette lika för William fram till han var tre kanske.

Vi gick ner till Uttransjön och gick längs nya fina bryggan. Jag tycker att det är så mysigt att vara ute och gå på kvällarna. Nu får tiden blir det mer sällan.

img_7634img_7638img_7639img_7640

Vad har ni för er ikväll?

Jag tänker fortsätta kika på ”Love is blind” Netflix som jag fastnat för. Har ni inte sett den? Så får den bli mitt tips för dagen.

Puss & Kram

 

12 thoughts on “Alltid lika vacker vår fina Uttransjön.

Add yours

 1. Så mysigt med en kvällspromenad! Ikväll har jag planterat sticklingar och dahlior. Efter middagen så var det inte så mycket tid kvar på kvällen. Men det har varit en mysig dag och då är det helt okej att kvällen inte blir så lång.

 2. Ser så rofyllt ut där. Önskar att man hade det i sin närhet. Förstår mig inte alls på allt hamstande.

  1. Åh så härligt med en kvällspromenad och bara prata om allt mellan himmel & jord. Frisk luft får en ju verkligen att må bättre 🙂

 3. Härligt med en kvällspromenad det är skönt. Det jag undrar varför ska man hamstra så mycket strösocker? Gott med pannkakor till middag 🙂

 4. Så otroligt mysigt att kunna gå runt och strosa lite vid vattnet :)pannkakor är himla gott <3

 5. Jag kollade Love is blind men tappade intresset efter några avsnitt tyvärr. Jag känner att jag måste ut en runda, jag har hållit mig inne hela veckan. Man kan i alla fall sitta i trädgården och dricka kaffe ju! Kram på dig

 6. Så härligt med en gemensam promenad och vilka vackra bilder det blev…längesedan jag var ute på promenad…borde komma igång igen men alltså, det här vädret…jag gillar inte att bli vare sig genomblöt eller genomblåst….men just idag har jag nog inte det att skylla på, det är bara kallt och då kan man ju ta mer kläder på sig.

 7. Tur att det ändå blev pannkakor 🥞😊. Allting går bara man vill 😉. Skönt att ta en promenad även på kvällen. Att få med sitt barn på promenad. Bara det är en vinst i promenaden. Att gå eller vara vid en sjö gör mig ett lugn.
  Ha en bra dag!
  Ta hand om er!
  Kram❣️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: