Tänker att – hur ska allt bli liksom.

Hej Hej.

Tänker att – hur ska allt bli liksom. Ska jag vara helt ärlig så har jag tröttnat på allt kring Corona för länge sedan. Någonstans känns allt lite överdrivet måste jag säga. Tänker att självklart är det otäckt när virus sjukdomar sprids hejvilt.

1844

Tänker att – hur ska allt bli liksom.

Hur ska allt bli om vi äntligen börjat agera på virus och så här mycket hur ska allt bli då i framtiden? Virussjukdomar har vi alltid haft och kommer säkert alltid ha. Såklart det finns grupper i samhället som är mer i riskzonen för olika virussjukdomar och dem ska vi såklart vara rädda om och skydda lite extra. För detta virus Corona kommer inte vara det sista och har faktiskt inte heller varit det första. Alla magsjukor som härjar hela tiden och sprids som löpeld – hur ska vi agera på dem? Råden mot dem har varit 48 timmars regeln och att vi ska vara noggranna med handhygien och hålla rent osv. Någonstans så säger en röst mig att vi agerar fel i i Världen. Inte kan vi stänga ner hela världen för Corona. Ingen har någon plan för hur länge Världen ska ligga nere. Frågan är väl bara hur länge alla människor orkar leva så här avstängt innan världen vaknar av sig själv. Jag tror att alla världens människor inte kommer fixa detta längre än max två veckor för vi vet inte hur vi ska leva och det ska bli med allt. Nog om detta tråkiga nu!!!

Nya naglar på fredag igen.

Jag längtar verkligen efter att få göra nya nails igen. Ska sanningen fram så har jag tröttnat på mina lila naglar. Fick frågan av en vän igår om jag hade några ideér för nya naglarna. Då hade jag inte det men nu ni har jag bästa planen.

Corona naglar – Vad tror ni om det?

Är det någongång som jag ska köra på konaglar så är det väl nu. Jag var varit lite sugen på ett liknande mönster lite av och till nu. Så Malin om du ser detta – På fredag ska vi göra någon sväng av Corona naglar. Vem vet om jag bär sådana naglar kanske viruset försvinner? Det kanske till och med blir rädd och går och lägger sig, vem vet vad liksom.

Men som alltid när det handlar om naglar och mig kan jag ångra mig och det blir någon egen variant av en idé. Vad tror ni om dessa? Det aprikosa ska inte vara med utan något knallrosa eller neonfärgat tänker jag i så fall.

img_7578

Bättrade på min styrka med lite yoga.

Det var lite för länge sedan jag körde detta kämpigaste av alla de yoga pass som jag brukar köra kände jag allt. När jag väl blev klar gav jag mig en riktig klapp på axeln för idag tog jag verkligen i. Tyvärr så får jag väl igen på den med hemsk träningsvärk imorgon. Men men det får det vara värt!!!!

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

5 thoughts on “Tänker att – hur ska allt bli liksom.

Add yours

  1. Man är ju orolig för allt med Corona nu. Det är som du säger sjukt när världen stängs ner såhär. Hur ska de bli i framtiden?

  2. JISSES så häftiga naglar!! Men ja jag håller med dig om allt kring Corona, är så otroligt trött på detta tjatet om det nu även om det såklart är otroligt hemskt! Men att leva så isolerat undrar jag om det går i längden… Hoppas det kommer bli bättre! <3

  3. Tror också det är lite överdrivet. Ska vi gå hemma i någon månad eller vad? Jag har varit hemma några dagae och vill gärna tillbaka till jobb, klättrar snart på väggarna… Tur man kan fördriva tiden med ngt 😊

  4. Ja, jag tror det är lite väl mycket snack om det nu. Vi stirrar nog upp oss lite i onödan. Pandemier kommer och går genom tiderna, men vi brukar klara oss igenom det ändå.
    Snygga naglar😍

  5. Fräcka naglar! Blir spännande att se vad du väljer! Själv har jag nästintill svarta nu och är också trött på det. Vill ha ljusa kanske tom ska köra helt neutrala en omgång nu. Var letar du din nagelinspiration?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: