Fransmodell – Jo jag tackar jag.

Hej.

Fransmodell – Jo jag tackar jag. Kan ni tänka er att jag Kamilla Speed klarade av att ligga stilla på världens hårdaste brist i 3,5 timmar? Som om det inte var nog har jag blundat hela tiden. Varför då kan man ju fundera på? Jag har idag haft äran att fått vara modell. . Jag har varit fransmodell på slutprovet.

Fransmodell – Jo jag tackar jag.

Idag har jag varit fransmodell på slutprovet på Beautilicious Beauty & Academy fransutbildning. Jag har inte haft fransar på hundra år för att jag reagerade så starkt på limmet en gång förr. Men idag tog jag mod till mig och ställde upp som modell på deras slutprov.

17

Vi var sammanlagt fyra personer som fick oss varsitt sett med volymfransar. Under eftermiddagen hade eleverna provet på singelfransar.

Volymfransar – Hur går en fransförlängning till?

När vi modeller fått en snabb konsultation fick vi alla lägga oss på varsin brist. Den britsen var den hårdaste och hemskaste jag legat på. I slutet gjorde det ont i ryggen på riktigt. Därefter blev mina fransar tvättade innan de tejpades ner för att inte få lim på sig. Det var läskigt i början med nedtejpade ögonfransar. Hua som det skavde i början tills jag lyckades sluta blinka och knipa med ögonen.

Fransstylisten tar upp en knippe med 2-5 fransar i en knippe och applicerar på kundens frans. Man får mycket volym och man kan sätta upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar. Dessa fransar är fjäderlätta så du behöver inte vara orolig att det kommer kännas tungt. Stylisten anpassar  längd, tjockhet och böj efter kundens öga.

Naturlig mascaraeffekt dag och natt!

Nå ja vad är en bal på slottet? Jag är tok nöjd. Nytt sett volymfransar för 100kr istället för 1200kr. Sånt tackar jag inte nej till i alla fall. Vi får se hur jag kommer trivas. Tycker kanske att jag ser lite för sminkad ut. Om jag själv fått välja form på fransarna hade jag nog valt singelfransar. Men men jag tackar och bockar för mina fina fransar.

img_7612

bra

 

 

 

12 thoughts on “Fransmodell – Jo jag tackar jag.

Add yours

  1. Kul att vara modell! Jag har bara gjort fransar en gång och då var det inte riktigt min grej. Men det är ju väldigt skönt att alltid se lite sminkad och fräsch ut!

  2. Vad kul att du fick prova på. Det var fint på dig 😊 Första gångerna jag gjorde hade jag riktigt svårt att ligga still och blunda. Måste öppna ögonen för att se att dom inte blivit igen-limmade. Men det kanske är så man riskerar att få lim i ögonen..

  3. Å nej. Sån grej skulle iaf inte jag tacka nej till. För en sån billig peng med 😊. För att få testa på något nytt & sen vara modell. Fint vart det på dig❣️🙂

  4. Tycker fransarna ser JÄTTE fina ut 😍 perfekt att vara fransmodell och inte behöva betala så mycket! Förstår att du är nöjd!

  5. Så fint det blev! Och precis lagom. Tycker att vissa brer på med alldeles för mycket när det gäller just volymfransar men dina var väldigt fina och ”naturliga” 🙂

  6. Wow så fin du blev, det öppnade verkligen upp ögonen också tyckte jag, du har haft en duktig elev. och du måste varit en duktig modell, 3,5 timmar är inte lite att ligga på en hård brits med tejpade ögonlock…tror inte att jag fixat det..

Kommentera

Up ↑

%d