Stressed spelled backwards is desserts.

Hej Hej.

Stressad stavad baklänges är efterrätt. Det måste ju innebära att i slutända så kommer vi alla som lider och haft utmattningssyndrom få en härlig efterrätt i livet. Tror inte ni också det? Det låter så himla bra i munnen. Stressed spelled backwards is desserts.

Stressed spelled backwards is desserts.

Det var som om proppen gick ur mig efter besöket hos läkaren. Vet faktiskt inte varför jag stressar upp mig så mycket inför varje besök. Väl hemma gav jag mig ut i trädgården med mina nya sticklingar. Jag fick en hel del bra gjort. För mig har skogen, promisar och trädgårdsfix blivit de platserna där jag kan slappna av och hämta både ny energi och kraft. Ni andra som lever med stressrelaterande sjukdomar vad har ni för källor att hämta kraft, ro och energi ifrån?

Besviken på Relationspodden.

Ja ni är säkert inte alls förvånade över vad jag har hållit hus hela eftermiddagen. Såklart jag gick ut i trädgården.

Torsdagar brukar vara en stund utomhus med Relationspodden i lurarna. Idag pratade Bingo och Katrin med Alex om Corona. Säga vad man säga vill men inte någon av dem är några experter. Även om de i podden ville få Alex att framstå som påläst och nästintill expert. Måste säga att jag tror att man ska akta sig för att gå ut och predika för något om man inte har en profession. Just Katrin ska nog akta sig lite extra efter alla påhopp hon fått senaste dagarna då hon gjorde reklam för en fiskolja i samband med Corona. Nja idag blev jag besviken på podden och stängde faktiskt av innan den var slut.

Jord inför trosorna då jäklar har har man jobbat bra.

Min eftermiddag ute var helt ljuvlig. Solen sken och jag fixade och donade lite här och där. Med andra ord hade jag en guld eftermiddag. Stressed spelled backwards is desserts. Det är precis så jag skulle beskriva min eftermiddag  – Efter min stressade förmiddag fick jag en dessert till eftermiddag. Me Like!!! När jag kom in efter min eftermiddag ute hade jag jord i trosorna….Pinsamt Kamilla!!!

img_7666img_7670img_7672

Hur kan gamla växter som torkat på glasväggen vara så vacker?

När jag städade av alla glasväggarna i växthuset idag såg jag denna fina vy. Allt handlar om att se det lilla i det stora. Ska jag vara ärlig så tvekade jag en stund innan jag städade just den väggen.

img_7668

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Stressed spelled backwards is desserts.

Add yours

 1. Vi blir lyckliga av att påta i jorden!
  Mycobacterium vaccae är en bakterie som lever i jorden och den ökar kroppens tillverkning av serotonin som ger oss gott humör. Underbart!
  Skogen, vattendrag (helst havet) och trädgården är mina ställen som går till för att få energi, helst med kameran i handen.

 2. Även om stressad baklänges ger engelska efterrätter (i flertal) så väljer jag hellre att inte stressa.
  Fast ibland är stress oundvikligt och då behöver man en vilopaus att ta igen sig på – t.ex. att vara i trädgården eller gå en runda med hunden. Det är viktigt att inte glömma bort dessa återhämtande stunder.

  Verkar som du hittat ditt sätt att återhämta dig på i trädgården.

 3. Jag håller verkligen med dig. Jag får panik av att så många människor uttalar sig som om de vore experter inom områden som de inte har den minsta utbildning inom. Gällande Relationspodden så slutade jag lyssna för länge sedan. Älskade den i början men nu för tiden klarar jag inte av varken Bingo eller Katrin längre. 🙁

 4. Solen idag var ju verkligen UNDERBAR! Tänk så mycket det gör med ens humör bara solen kommer fram. Tråkigt att du blev besviken på dagens avsnitt men jag tror också man ska passa sig för att säga saker när man inte är expert… känns som det bara ökar på hysterin!

 5. Härligt att få vara ute och fixa med trädgården..SJ fick jag betrakta det fina vädret genom fönstret pga att döttrarna är förkylda..men det kommer fler dagar

 6. Så synd att folk inte vet fakta och spekulera fel o skrämmer de som knte vet . Bra att du inte fortsatte lysssna 💕

 7. Stressed spelled backwards is desserts….det ska jag skriva ut och hänga upp på kontoret, sååå bra. Själv får jag mest ro när jag sitter vid pianot, det är mitt sätt att hantera det hela. Ja torkade växter som fastnat som i en tidskapsel tyckr jag också är vackert

 8. Att ha sådana platser där man kan slappna av är guld värt 👌 min är på promenader med musik eller när jag får ensamtid, har inte någon direkt plats vad jag kan komma på 🤔 trevlig helg 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: