Fylla 50 en höjdpunkt i livet.

” Inlägget är i annonssamarbete med Getpersonal.se ”

Hej.

Att fylla 50 år ses allt som en milstolpe i ens liv. Fylla 50 en höjdpunkt i livet. Halvvägs till graven eller vad säger man? Skämt å sido. Så får man ju inte säga. Men nog måste alla blivande 50 åringar blivit allt bra kloka med alla de livserfarenhet som de fått på vägen.

Fylla 50 en höjdpunkt i livet.

Nu har jag kommit så långt i livet att flera i min vänskapskrets och snart även jag själv närmar mig de magiska 50 åren. Jag vet många som har halvt panik över att fylla jämnt 50 år. För mig är ålder bara en siffra. Det finns 25 åringar som både ser och lever ett äldre liv än vad jag själv gör. Sedan har jag kanske aldrig varit rädd för nytänkande så att jämföra med mig är nog inte det bästa. Det är inte hur gammal du är, utan hur du är gammal!

” Åldern har egentligen ingen betydelse,
om man inte råkar vara en ost! ”

Vad ger man till någon blivande 50 åring i present?

När man fyller 50 är man ju verkligen mitt i livet. För visst strävar vi alla att nå 100 år, i alla fall jag. I denna åldern har de flesta relativt stora barn. Några kanske redan har utflugna barn och har all tid i världen till att ta hand om sig själv och leva fullt ut igen.

Att ge någon jubilar en personlig present känns mer äkta tycker jag. Mitt tips på present blir en unik sak som man kan låtas bli graverad med en personlig hälsning från Getpersonal.se. Varför inte ett passande citat? Citat är något som jag gillar och sparat på mig en hel liten lådan. Låda kanske är lite ljug för alla ligger i en mapp på min dator och på min google drive.

Mina presenttips för 50 åringen.

Jag har kikat runt hos Getpersonal och hittat flera presenter som ligger mig varmt om hjärtat. Många känner redan till att jag älskar bubbel och champagne och en sabel eller en fin champagneskål som kyler skulle vara perfekt. Alla fina, ni kan själva se mer här. 

hej

Det är OK att tända ljusen på din födelsedagstårta nu –  Någon har redan förvarnat brandkåren. Glad 50-årsdag alla blivande födelsedagsbarn!

♥ KRAM ♥

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Fylla 50 en höjdpunkt i livet.

Add yours

  1. Nä jag känner heller inget så, för man är ju som man är och varför försöka att intala sig att man är yngre eller för den delen äldre. Som du säger har man även kommit en bit i livet då och man har förmodligen landat och har det bra Bra tips på presenter

  2. Men vilken bra sida! Den ska jag komma ihåg när någon fyller år nästa gång 😊 Som du säger ålder är bara en siffra

  3. Vet du; jag kan verkligen tänka mig dig med en sabel! Så häftigt att kunna öppna en flaska champagne med! När min pappa fyllde 50 gav vi honom en resa till Gdansk med hela familjen – det blev han supernöjd över (och vi andra också)

  4. Det är bra tips på presenter 😊 50 är ju inte så gammalt nu för tiden egentligen. Men nu är mina föräldrar i 50-60spannet och visst, det låter lite äldre. Får panik 🙈 Jag är halvvägs till 50, helt sjukt 😅😅

  5. Jag har några år kvar tills jag fyller 50 men jag kan säga att jag älskade att fylla 40. Det är så himla underbart att åldras! Jag skulle inte vilja vara tillbaka i 20-årsåldern igen. Jag mår så mkt bättre nu, jag accepterar mig själv så mycket bättre nu, tycker om mig själv men framförallt så har jag ännu mera skinn på näsan nu och strävar inte längre att visa någon hur bra jag är för det vet jag om och det är bra nog.
    Presenter till jubilarer är alltid ett problem tycker jag. Jag gillar dina tips!

  6. Fylla femtio var det bästa jag gjort. Trodde att jag skulle hamna i någon femtioårskris, men inte 🙂

Kommentera

Up ↑

%d