Det lilla betyder ofta det stora.

Hej.

Det lilla betyder ofta det stora. Så säger en favorit för mig, Ernst Kirchsteiger. Han har sagt många kloka saker den mannen.Det var så himla typiskt att det hunnit bli molnigt när jag äntligen kom ut. Min plan  var att ge mig ut med stora kameran. Hela dagen har jag jobbat med all tvätt som jag dragit mig för att vika och stryka de sista dagarna.

Det lilla betyder ofta det stora.

När jag väl kom ut så hade tyvärr solen redan gått i moln. Så de bilder som jag hade målat upp i min skalle blev något helt annat. Jag är lite svag för det som finns i skymundan. Vill mer än gärna vill lyfta fram både ting och människor som faller ur olika sammanhang. Så det är precis så mina bilder från idag blev. Lite framför, bakom och huller om buller.

15b
Guldcirklarna som fanns i Willes alla studentballonger kan vi fortfarande hitta lite överallt i rabatterna eller i olika skrymslen.

15c15d

15e
Glitter? Kan ni gissa var detta finns? Svaret är från vår rishög där alla gamla julgranar hamnar. Fjolårets gran är ännu inte uppeldad. Jag slarvade visst med att låta den ha kvar lite glitter. Fniss!!

15f

Nytt projekt på G.

Denna trall sparade jag från när Tildas nya säng levererades. Jag säger som Charles Ingvar Jönsson i Jönssonligan. ”Jag har en plan”.

15a

pus

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

13 thoughts on “Det lilla betyder ofta det stora.

Add yours

 1. Vilken otur när man bestämt sig, men dom bilderna du lagt upp är verkligen superfina!
  Ska bli spännande att se din plan

 2. Ibland borde man bara gå ut och göra det man känner för meddetsamma, speciellt när vi har så pass opålitligt väder som vi har, men bilderna blev ju ändå riktigt fina och den där planen blir man ju verkligen nufiken på

 3. Jag är inte så förtjust i honom då således istället, men han gör mycket snyggt, =D, han har en snygg stil på all sin design. Spännande vad du ska göra med lastpallen

 4. Trots att molnen hann komma innan du kom ut med kameran så tycker jag att det var väldigt fina bilder du har tagit 🙂

 5. Tråkigt att solen hann försvinna men bilderna blev ju bra ändå! Spännande att se vad du ska göra med trallen?! 😍

 6. trots att det var målning så vart det fina bilder. Skönt att du kom ut med kameran lite och kunde ta några bilder 🙂 men tråkigt att solen gick i mål

 7. Det är ju så jäkla typiskt när man bestämt dig att traska ut i solen och fota.. Så tar solen lite rast och ledighet. Tycker bilderna blev suveräna ändå 😊

 8. bilderna blev ju bra ändå fast synd att inte få njuta av solen samtidigt förstås..lastpallar kan man använda till mycket

 9. Så säger jag alltid till mina anställda. Det är inte så att man behöver mer än en kram eller klapp på axeln när det är jobbigt.,

 10. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det blir som det ska 🙂 Gillar dina bilder som lyfter fram saker från nya perspektiv!
  Och man blir ju nyfiken på vad du har för plan 😀 Men det får vi kanske se längre fram!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: