Invigde Uttransjöns nya fina brygga.

Hej Hopp.

Solen sken från en klarblå himmel hela dagen. Men ack vad lurad jag blev för det var svinkallt. Lerigt som bara den var det även i skogen så jag valde vända om och gå längs Uttansjön. Invigde Uttransjöns nya fina brygga som precis blivit klar. Jisses vilket lyft för vår fina lilla sjö.

Invigde Uttransjöns nya fina brygga.
 

Det kommer bli så himla vackert och mysigt längs bryggan när alla båtarna sjösätts. Jag kommer garanterat ta med mig en kaffe och sätta mig och kika på änderna  och lyssna på vågskvalpet.

img_7563img_7566img_7569

Badbryggan kunde varit lite större.

Jag måste ändå undra om de som ritat nya bryggan intervjuat oss Uttran bor om hur den utnyttjats. Tänker att så många som varje varm dag går ner och badar skulle önskat sig en större och mer avskild badplats. Men precis som alltid vill mycket ha mera, tyvärr måste jag säga. Hur som helst så är jag verkligen så glad för uppfräschningen av bryggorna längs sjön.

14a14b14c

Ikväll tänker jag mysdricka lite vin framför en film.

Vad har ni för er ikväll? Det ska tydligen bli en gråtfilm enligt dottern som valt kvällens film. Imorgon lovar jag att visa er Tildas nya superfina säng som är så himla fin.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

8 thoughts on “Invigde Uttransjöns nya fina brygga.

Add yours

  1. Men åh vilka sommarkänslor man får när man tittar på bilderna….så vackert det ser ut fast jag inser att det egentligen är svinkallt. Blev själv lite lurad av vädret idag…

  2. Så mysigt det ser ut! Här var det också soligt och fint hela dagen så jag var också ute och promenixade vid vattnet idag. Min kväll ser likadan ut som din – lugn och ro framför serier/film! Skönt!

  3. Jag blev också lurad av den blåa himlen och solen. Vad härligt att du kunde inviga bryggan. Vi skulle med behöva en ny brygga

  4. Ser härligt ut med den bryggan, blir sugen på att bada 😁 mysigt att se film och dricka lite vin. Jag tog en öl och kollade serier 👌😊

  5. Så härligt med blå himmel på en brygga 🙂 Vad man längtar efter sommaren nu så härligt med lite film och vin 🙂

  6. Så fint det såg ut, synd bara att det var kallt..kommer bli härligt att vara där när värmen kommer

  7. Så många delar så många mysbilder just nu. Blir så glad över det. Uttran såg verkligen så fint ut, och hade gärna hängt där någon gång

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: