All things grow with love.

Hej.

Igår blev det en riktig hemma dag för mig. Jag hade inte varken lust eller tid för att vara ute och härja kändes det som. Ska jag vara ärlig så orkar jag inte med allt prat om Corona hit och dit så fort man sticker ut näsan utanför dörren. Det räckte med att gå till soptunnan och kasta skräp för att en förbi passerande med hund ville diskutera Corona. Hua säger jag bara!!! All things grow with love. Ta en stund och tänk på den!

All things grow with love.

Det var ju som sagt fredag igår och inte vilken fredag som helst utan den 13:e. Råkade ni ut för några läskigheter? För mig var det nog lugnt på den fronten. Men lite gick väl halvknas kanske vilket löste sig i alla fall.

Inte bara en ny säng utan två.

Igår var det äntligen dags för Tildas säng som hon fick i julklapp att komma. Som hon väntat på den måste jag säga. Tyvärr så var ena madrassen skadad i ena hörnet. Sånt kan ju ska såklart hända men lite besviken blev vi allt. Hur som helst så har de beställt en ny till dottern som skulle komma om 5-6 veckor. Bästa av allt är att hon får behålla den som kom igår plus att hon får en ny.

img_7544img_7545img_7547img_7558

 

Fredagsfokus.

Sedan var det ju det här med mina F F F. Eftersom jag valde en hemma dag blir de lite mindre småskaliga men minst lika värdefulla som de då jag är ute och far. Veckans fokus låg på att väcka alla övervintrade växter till liv. Plantera om den i ny frisk jord och bjuda dem på vatten igen.  Min nya fuchia stickling kom också i egen kruka och nya balkansippa fick sin plats i trädgården.

img_7549img_7553

Fredagsfika.

Väl så gott med en kaffe ute medan jag röjde runt i trädgården med alla mina göranden. Att fylla en av mina termosar med varmt kaffe och ta med den ut har blivit en av mina grejer de senaste veckorna. Fast det är bra kallt ute ibland fortfarande så värmer en kopp kaffe  en stund mitt i allt jag fixar med där ute.

Jag tänker att jag har en fika innestående och kanske tar den imorgon söndag när jag är med Tilda i stan på simhoppet.

img_7361

Fredagspresenten.

Många av mina tankar handlar just nu om trädgård och gröna platser. Jag blev så himla ledsen och besviken när Trädgårdsmässan fick ställas in på grund av återigen Corona. Veckans fredagspresent kommer från HM HOME rea sidor. Jag älskar att besöka webbutikers rea sidor. Där kan man göra riktigt bra fynd kan jag lova er alla. Hur som helst så blev det. Ett nytt kuddfodral till altanen, julgransdekorationer 4 stycken men min tanke är att hänga dem i taket i ena hörnet i växthuset med gröna slingriga växter runt. Det kommer bli så himla bra. Ni ska få se när de kommer på plats med lite grönt runt dem. Dessutom fick jag med två nya diskhanddukar. Diskhanddukar är något som jag av och till får lite dille på och gärna köper nya men gärna på rean.

13mm

Jag tappade hakan igår kväll.

Alltså jag måste bara lyfta något som jag tycker är helt crazy. En bloggvän till mig la igår ut om att det stjäls handsprit och ytdesinfektionsmedel från sjukhus och vårdinrättningar. Vad säger man? Inte är jag särskilt förvånad. Alla vill ju rädda sina egna skinn i kriser.

Det som däremot är helt åt helsike fel är när personer sedan går ut och säljer sina flaskor och förpackningar på olika forum och blocket kanske också för hutlösa priser. Att de inte skäms!! Tjäna pengar på andras rädslor är bara så fel. Plus att sjukhusen har tomt i sina förråd och inte kan vårda de sjuka och skydda sig själva som de borde. Så attans pinsamt!!!

Bajs på er säger jag bara!!!

img_7556

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

7 thoughts on “All things grow with love.

Add yours

 1. Men gud vad mysigt att sitta och kunna fika ute 🙂 vad roligt att hon fick en ny säng <3 jag råkade inte ut för någåt fredag den 13 alls tack och lov

 2. Nej allt prat och skräckberättelser skrämmer upp mer folk än att lugna.
  Tråkigt att sängen va lite skadad men riktigt bra service att ni får ny och behålla den andra.
  Blir sååå arg när folk är så själviska och köper för att sälja dyrt!

  1. Så tråkigt med sängen när hon har väntat så länge men bra att hon fick behålla denna med tills den nya kommer! Helt galet att folk stjäl ifrån sjukhus, hur ska vi kunna bekämpa detta om folk gör så ifrån de som mest behöver det – galet!

 3. ja uhf jag är också trött på att alla diskuterar corona – jag är mer rädd för folks panik , alla som överhandlar så saker tar slut. hallå? …
  när folk stjäl från sjukhus då är något jkligt fel…galet.
  så fin sängen var.
  Låter som du ändå fick en fin fredag.
  kram

 4. Ville gått ut 5 minuter idag med en kopp kaffe och varm choklad med mannen för solen skiner så underbart. Men klockan var för mycket och sambons barn och barnbarn på väg in.
  FFF låter riktigt trevligt! Och rea fynd är så roligt att shoppa. När Clas Ohlson på ner en butik och rea ut för 70 % shoppade jag en plastgran för 89 kr…den blir bra om vi ska hålla jul med familjen nere i bostadsrättföreningens lokal. Vi har alldeles för litet hos oss i lägenheten.
  Kram Kajsa

 5. Jag tycker det är helt fel att ta från sjukhusen då handspriten behövs där. Det går lika bra med tvål och vatten. Kaffe utomhus är riktigt mysigt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d