Godisboxa den du gillar.

” Inlägget är i annonssamarbete med Godisboxen.se ”

Hej Hej.

Letar ni efter en bra födelsedagspresent till någon som ni tycker om? Godisboxen.se är en presentsajt där man kan beställa godisboxar som skickas i present till någon man vill uppvakta. Godisboxa den du gillar.

Godisboxa den du gillar.

Att skicka en godisbox och uppvakta någon nära på sin födelsedag är en helt underbara tjänst. Det finns nästan inget härligare än att gå till brevlådan och hitta ett paket till sig själv där. Att bli överraskad med paket och gåvor är alltid lika roligt. Många har vi nära och kära som bor en bra bit ifrån oss själva. Just därför är det så härligt när det kommit fram olika tjänster där man enkelt kan skicka gåvor runt om i landet.

skicka-godis

Godare än att skicka blommor.

Såklart det är trevligt att få blombud men tänk att hitta godis i brevlådan. Jag som är en godisgris skulle jubla om jag skulle få en box med godis. Godisboxen.se har tagit fram presentboxar med populära godissorter. Dessutom erbjuder de även bra med tillvals-möjligheter för dig som vill köpa med en exklusiv gåva i i boxen.

box2

 

Känner ni till era vänners favoritgodis?

Innan ni väljer box till era vänner kanske ni ska luska lite vilket som är era vänners favoritgodis. Allt för att matcha era boxar på allra bästa sätt. Att godissmaken är personlig det känner vi alla till. Det är enkelt att göra era personliga gåvor ännu mera unika. Genom att ladda upp ett eget foto, eller välja någon av Godisboxens färdiga motiv kan ni skapa era gåvor personliga för den som ni ska fira med en box.

qq

Godisboxen.se är en presenttjänst som funnits sedan 2007.

Varje år får 10 000 mottagare mottaga en godisbox. Alla har vi olika anledningar till varför vi vill skicka en box med godis till någon som vi håller av. Godisboxen har funnit som företag ända sedan 2007.

Jag har just nu fixat till en box med godis och en biobiljett som jag beställt. Till vem får ni såklart inte veta. Min uppmaning till er idag är att göra som jag beställa en godisbox och överraska någon.

♥ KRAM ♥

 

5 thoughts on “Godisboxa den du gillar.

Add yours

  1. Älskar godisboxen överraskat både man och barn och det har alltid vart uppskattat. särskilt med biobiljetter… mums mums i kombination med nöje är ju det bästa

  2. Jag har nyligen börjat hört talas om godisboxen och tycker det är super. Blommor är fina men jag föredrar godis. Kan man beställa till sig själv tro? 🙂

  3. Den här boxen lät faktiskt himla bra och rolig! Tycker det är så kul med olika boxar man kan ge bort som i present eller liknande 😀 Super!!

Kommentera

Up ↑

%d