Låt pooldrömmen bli verklighet.

” Inlägget är i annonssamarbete med Poolgiganten.se ”

Hej.

Sitter och längtar till sommarvärmen och fantiserar om en pool. Jag vill så gärna omvandla vår baksida till ett härligt övre trädäck i olika sektioner och en pool i ena hörnet. Låt pooldrömmen bli verklighet. Att gå från dröm till att nu är det på G är lång och knölig. Vilket vi redan känner till för vi hört oss för om detta projektet tidigare. Skam den som ger upp!!!

Poolgiganten-pool-pooler

Låt pooldrömmen bli verklighet.

Om jag skulle ta och bjuda hit någon som äger en grävskopa?… Jag lovar att baka bullar och bjuda på både gofika och härlig lunch om någon med en kran och grävare kunde komma. Det är inte mycket som jag kräver (fniss fniss) bara att lyfta en grävare över vårt hus upp över berget så den landar på gräset där det planar ut. Grejen är den att vi bor i ett gavelhus och på ena sidan går det inte komma runt med en grävare på grund av berget.

vv

Pool med Tysk kvalitet!

Sveriges mest sålda poolkonstruktion är Thermopoolen. Den är den starkaste och mest hållbara poolen som finns på marknaden idag. Självklart vill alla med pooldrömmar ha de bästa poolen på marknaden. Hos Poolgiganten får alla som längtar och drömmer om en pool kontakt med en poolrådgivare som guidar er till bästa lösningen för era drömmar.

Gaveltrappa-grå-mosaik-700x700

Mycket att tänka på vid pool köp.

För en normal tomt brukar 4x8m vara en perfekt storlek. Bästa tipset är att skynda långsamt och ta god tid på er. Ta gärna in offerter från flera olika aktörer så ni noga kan sätta er ner i lugn och ro och jämföra. Hösten sägs vara en bra tid att påbörja sitt poolprojekt om du ska göra det själv och vill kunna bygga din pool i lugn och ro.

Jag kräver inte utrymme för att kunna morgon simma. En liten söt, pool integrerad i gräsmattan i min lilla trädgård skulle vara min pooldröm.

ppol

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

13 thoughts on “Låt pooldrömmen bli verklighet.

Add yours

 1. Älskar verkligen att bada i pool, hellre de än havet. Hade jag haft hus hade jag verkligen försökt ordna en pool!

 2. Hade gärna velat ha en. Men vet inte hur mycket jag skulle använt den sen haha! 😅 Gillar att bada i sjöar medge kanske. 😊

 3. Kan förstå de som bor i hus och har trädgård att det kan önskas en pool på tomten.
  Skulle öka känslan av lyx och säkert värdet på huset.

  Men hur mycket skulle det användas egentligen?
  Är det värt pengarna?
  Och får man fylla den med vatten när vi har torra sommarmånader?

  Själv badar jag gärna i en den närbelägna sjön.

 4. Åh det här måste ju verkligen vara en husägares dröm! Ett trädäck med en fin pool! Jag som ÄLSKAR att sola & bada skulle ju tycka detta vore underbart! Även om jag helst badar i sjöar så måste det ju vara underbart att slänga sig i poolen efter en varm jobbdag..

 5. Åh vad man inte hade tackat nej till en pool! Dock önskar jag att svenska vädret hade varit liite bättre under sommaren, som det var för två år sen nu 😀 <3

 6. Även om jag knappt kan simma ens, så hade jag inte tackat nej till en pool. Hade ju dessutom varit det perfekta tillfället att lära sig ordentligt.🎈

 7. Vi har länge diskuterat om vindla ha pool… utrymmet har vi men man måste ju bestämma VAR man vill ha den. Och det går lite utanför vår ekonomi just nu… mycket annat som behöver fixas på huset först

 8. Nu kanske jag är lite negativ 😁. Men med pool ser jag bara mer arbete. Mer tid & energi. Det klart! Mysigt med pool på sommaren. Bara hoppa i & svalka sig. Bada i solnedgången. Bada på natten. Bada på morgon innan frukosten. Vinterbada, bada när det ligger snö över allt. Ha facklor, bubbel m.m. Bada nacken 😉. Men så är det alltid. Finns för & nackdelar med allt. Kul för er med en pool 🙂Grattis. Kram❣️

 9. Håller faktiskt på att planera för pool i vårt sommarhus. Eller vid. På tomten 🙂 Nu när hela tomten ändå är uppgrävd känns det som ett bra tillfälle att passa på. Maken tycker att det är onödigt då vi har strandtomt.. och det kan man ju tycka. Men det är ju alltid svinkallt i havet!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: