Vilken är bästa tolkningen av  – Vårtecken?

Hej.

Tack Marih Andersson för utmaningen. Det kom in några olika utmaningar från er läsare. Vilken är bästa tolkningen av  – Vårtecken?  Jag antog utmaningen kring vårtecken med motiveringen.

” Klyschigt kanske men ack så mysigt just nu när de börjar dyka upp lite överallt ”.

Jag skulle fota vårtecken.

När jag valde denna utmaning i början av veckan kändes den ganska enkel med tanke på det vackra vårvädret som vi hade här hos mig i Stockholm med omnejd. Sista dagarna har vi fått slaskvinter och utmaningen tog en helt annan vändning. Så ja jag fick jobba lite för att välja ut eller ens få till dessa tre bilder som ni gärna får rösta på.

Vilken är bästa tolkningen av  – Vårtecken?

Lämna en kommentar om vilken bild som är bästa tolkningen.

1.
img_7269
2.

img_7313

3.

img_6961

Hör ni det är fredag.

Sitter i bilen på väg till Säffle på begravning. Det känns bra trots allt att få ta farväl av fina Ingrid ordentligt.

pus

♥♥♥

 

 

12 thoughts on “Vilken är bästa tolkningen av  – Vårtecken?

Add yours

  1. Nu kom ju snön mitt när jag trodde att det inte skulle komma det var ju riktigt fina dagar där blommorna tittat upp i rabatten.. jag tycker nog bild 1 är mest vår för mig även nagelacks bilden blir glad av härliga färger.
    Åhhh säffle bodde jag ju i 8år med sonens pappa fast jag hade lägenheten i sthlm.
    Hoppas det blir en fin begravning. kram

  2. Bild nummer 3 gillar jag 😍 beklagar, aldrig roligt med begravning men skönt att få säga adjö ordentligt ja ❤️

  3. Härligt att leta vårtecken. Jag köpte alltid de nya nagelfärgerna till våren förut. Tyckte det var så kul när dom kom 😊 Men nu kan jag inte använda det längre. Kul vårtecken du har hittat!

Kommentera

Up ↑

%d