Toppen söndag med Tilda.

Halloj.

Har ni det bra!? Här är det toppen och jag kan direkt berätta att jag och Tilda haft det så bra på Söder idag. Tilda har som alltid simhoppsträning på kvällen. Vi åkte in tidigare idag och åt sen lunch och strosade runt runt. Toppen söndag med Tilda.

Lunch på Brödernas Södermalm.

I Stockholm har vi haft vår idag fast det har blåst bra mycket och lite kallt. Men vad gör väl det när det är 8 grader varmt och solen strålade. Helt underbart väder idag! Första målet för oss idag var att parkera vid Eriksdalsbadet och sedan gå bort till Tjärhovsplan och Brödernas Södermalm och luncha.

Brödernas var ett mycket trevligt och bra ställe för typ hamburgerhak med även specialpizzor. Jag valde en hallumibugare som var helt magisk med sådär härliga rökiga smaker. Tilda valde en specialare i pizza utbudet. Maten var verkligen kanonbra. Miljön var även den fräsch härlig

img_7235img_7238img_7239img_7243

img_7237

Chokladfabriken.

Mitt över gatan från Brödernas ligger Chokladfabrikens själva fabrik där de gör allt gott. Där finns deras största butik och servering, och det är här de håller provningar och kurser. I veckan fick jag ju veta att jag vunnit en fin fin ask från dem i en Alla Hjärtans Dag tävling. I veckan kommer den säkert att landa hemma hos mig. Chokladfabriken skapar handgjord choklad i alla möjliga former. Vi kunde inte låta bli att köpa med oss två praliner var hem, bara för att vi kunde liksom. Toppen söndag med Tilda.

 

img_7250img_7248img_7246img_7247

Kärade ner oss inne hos Acne Studio.

Tilda har varit svag för Acne Studio ett bra tag. En knallgrön hoodie från dem står bland annat på önskelistan just nu. De har även en mössa som hon är svag för. Jag kom inte många meter in i deras butik på Nytorget innan jag var helt såld en vit väska. Wao eller himmel och pannkaka vad fin den var. Det var länge sedan jag fick en sådan crush på en väska nu men idag trillade jag dit på platt fall. Acne Studios Musubi Midi white stod för precis allt vad jag gillar, tycker och tänker. Så mycket jag det bara går att vara som en väska liksom.

img_7251img_7255

 

23c
Bilderna kommer från Acne Studio.
Har ni också något som ni verkligen kärat ner er i?

puss

 

 

 

8 thoughts on “Toppen söndag med Tilda.

Add yours

  1. Åh så gott allt såg ut både maten och chokladen, hallomi burgare tror ja inte ja testat någon gång de måste jag ju göra 😍😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: