Förhandsbokat på bokrean.

Hej.

Imorgon börjar årets stora bokrea. Jippi! Är ni som jag förtjust att att smyga runt bland alla böcker? Förhandsbokat på bokrean. Jag tycker det är så himla härligt att strosa omkring på bokrean och bläddra i spännande helt nya böcker. Nu har jag förhandsbokat några böcker som jag verkligen vill få med mig hem från årets bokrea.

Förhandsbokat på bokrean.

Igår smet jag och dottern in på Akademibokhandeln vid Ringen. Där hade de redan placerat ut alla böcker som skulle vara med i rean och prismärkt den. Tyvärr så gick de såklart inte att köpa men att bläddra i den kunde jag och alla andra göra. Nu imorse har jag varit smart tycker jag i alla fall och förhandsbokat några av de böcker som jag fastnade för.

img_7258

img_7259img_7260img_7262

Bli till att besöka bokhandeln i alla fall.

Tyvärr så gick det inte att förhandsboka alla böcker. Några hade faktiskt tagit slut online också av dem som jag önskade mig. Hur som helst två böcker är beställda och de känns bra att veta att jag fick dem eller vad man nu säger.

24c

Hör ni – Nu måste jag verkligen sätta fart med alla mina måsten idag.

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

4 thoughts on “Förhandsbokat på bokrean.

Add yours

  1. Kikade in på Akademibokhandeln här igår, men hittade bara ett par böcker. Och så blev det några på Ica Maxi senare på dagen 🙂 Behöver eg inte köpa något, för jag har massa böcker som ligger och väntar på att bli lästa.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: