Tomas Ledin på Nalen.

Hej Hej.

Igår kväll var jag med Åsa på en riktigt kul och annorlunda kväll. Tomas Ledin på Nalen. Ledin bjöd in till en kombinerad frågestund och konsert i en mysig intim lokal. Vilket gjorde hela grejen familjär och nära.

Tomas Ledin på Nalen.

Upplägget var lite annorlunda och nytt. Tydligen så ska även rockikonen Nick Cave gjort något liknade i somras. Då han bjöd på låtar och samtal i en blandning. Först ut var det en frågestund med Tomas på scenen. Publikens alla trognaste fans som verkade vara inresta från hela landet ställde frågor. Det var en ganska kul grej och Tomas svarade och berättade både om Lena Philipsson tag i hans skrev under samma låt på en gemensam turné. Det blev allt flera skratt och busvisslingar under den stunden. Knasigast eller roligast var när en tjej vill sjunga ”Vi ska gömma oss i varandra” för Ledin och drar igång spontan allsång.

img_7198img_7197

Sedan var nog planen att vi alla skulle gå in på en utställning som han hade i samband med denna tillställning. Men ingen av alla oss som hade sittplatser ville lämna dem. Inte Åsa eller jag heller för vi hade så bra platser. Så utställningen fick det bli efter konserten när vi väntade in att R skulle bli klar så vi fick skjuts hem.

Utställning kring ”Tillfälligheternas spel”.

Utställningen handlade om skivan som spelningen byggde på ”Tillfälligheternas spel”. Grammisen som han fick på den skivan fans i en monter. Det fanns även låttexter på skrivna ark och en rad snygga foton. Fotona lekte vi kring och fick till faktiskt riktigt bra bilder. Bilden på Åsa och Tomas ser nästan verklig ut. De ser nästan lite kära ut där och då, fniss!!!

img_7227

img_7224img_7225-1

img_7220img_7218

Spelningen.

”En del av mitt hjärta” och ”En dag på stranden” var de låtar som fick mest jubel i publiken. Jag gillade allra mest ”Europa”. Som sagt de spelade 10 låtar och that´s it. Publiken ropade länge innan de äntligen kom ut igen och gjorde en låt lite spontant utan musik. Bandets tanke var att inte spela mer än de tio spår som de tänkt och repat. Tji fick dem som trodde att den gick hem!!! Bandet var riktigt bra och kvällen blev annorlunda och riktigt bra.

img_7216img_7202

Tack för igår Åsa!

 

kram

 ♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Tomas Ledin på Nalen.

Add yours

  1. Ååå så rolig kväll!! 😃😃 Bild 2 & 3 gilla jag 👍. Sån konsert skulle jag vilja gå på någon gång. För såna konserter har jag bara sett på tv. Lite Avis är jag på dig. Eller mycket Avis är jag 😁. Ett upplevelse som man inte glömmer i första taget. Kram❣️

  2. Där hade jag väldigt gärna varit med…älskar Ledin, han är en superbra artist. och vilka härliga bilder ni tog och ja, de ser faktiskt lite kära ut 😃

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: