Fredagens tre F F F.

Hej.

Hur står det till med er idag? Bjöd mig själv på en välförtjänt sovmorgon imorse, vilken jag faktiskt var så himla värd. Min fredag var en dag som bjöd på det mesta. Lite som livet är just nu. Såklart fick jag till min fredag med vad det innebär för mig. Fredagens tre F F F.

Fredagens tre F F F.

Det är nästan som det blivit heligt för mig att få till mina F även om jag egentligen kanske inte har någon större lust för varken det ena eller andra. Solen strålade här hos mig igår. Det var verkligen vår och snödropparna syntes till i var och varannan rabatt jag gick förbi. Så himla härligt men sorgligt på samma gång att inse att 2020 fick vi ingen vinter i början på året.

Fredagsfika.

Jag gav mig ut på en planlös promenad i det vackra vädret och hamnade på Surådeg och bjöd mig själv på en fredagsfika. En god latté i mitt favohörn hos dem. Fattar egentligen inte varför jag inte tidigare fått tanken att jag skulle ta datorn med mig ner dit och sitta där en stund och bloggfixa. Nej mina vänner det blev inget fikabröd för mig del. Jag har faktiskt blivit duktig på att dra ner på socker och välja mina socker intag. R där emot var semlasugen så jag köpte med mig en hem till honom. Så snäll var jag igår…

img_7170

img_7172
Mamma, du undrade vad en semla kostar i Stockholm på bra bageri? 38kr kostar en stor som denna.

img_7173

 

Fredagspresenten.

Smet in på ICA och köpte med mig en Nocco hem och veckans fredagspresent. Fick bli fröer. Så nu ska det börjas plantera inför våren och sommaren. Det är helt klart dags nu när vintern ändå uteblev.

img_7177

Fredagsfokus.

Veckans fredagsfokus gick liksom ihop med skön promis med Miss Li i lurarna medan jag var ute och gick.  Skön promis, gott kaffe, bra musik i lurarna och en del bra samtal avklarade det är vad jag kallar bra fokus en fredag. Hemma i soffan framför IDOL och film provade R och jag på Guldkula champagnen. Har ni testat den?

Guldkula Premier Cru är en succé-champagne där innehållet är noggrant utvalt och justerat av världens främsta champagneexpert – Richard Juhlin. Mitt omdöme var trevlig lättsam frisk men jag saknade lite av karaktär som jag ofta vill ha på både vin och bubbel. De ska liksom växa och finnas kvar i både gom och svalg när jag svalt.

img_7187

Tomas Ledin på Nalen.

Regnet öser ner utanför våra fönster. Suck!!! Jag fastnade med datorn i knäet och måste verkligen ta tag i mina måsten idag. Det finns både det ena och andra som måste fixas. Ikväll blir det konsert igen för min del. Tomas Ledin på Nalen väntar. Det ska verkligen bli roligt att få se och hänga med Åsa några timmar. Vad har ni för er idag?

22a

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Fredagens tre F F F.

Add yours

 1. Låter som du haft en såå mysig dag! En latte är ju lika gott som kakor. Jag väljer nästan hellre en latte med smak än kaka när jag är ute😊

 2. Meh herregud TRETTIOÅTTA RIKSDALER? Jisses det är ju jättedyrt! Nja, Thomas Ledin är INTE min favorit direkt. Du och vännen får det säkert jättetrevligt =)

 3. Skönt med sovmorgon 🙂. Ja, ibland undrar man varför man inte har tänkt på saker innan. Som man då upptäcker är en suverän idé. Men huvudet har väl varit så fullt innan. Så den tanken har inte kommit fram 🙂.
  Men gårdagen för dig låter annars bra 🤗😊
  Ja, inte långt till våren nu 🌷☀️.
  Åå vad kul att gå på Ledin 😃👏🏻. Han har följt med mig sen barnsben. Han har så grymma låtar! 😃
  Ha så skoj & njut!! 💖

 4. Vad skönt att du kunde unna dig själv en sovmorgon. Det hoppas jag på att få i morgon (sambon har nattpass med bebisen) vad du är duktig som har dragit in sockerintaget själv har jag ökat den. Hoppas att din karl blev nöjd med semlan. Här har det också regnat och vi har kraftigt med storm.så idag har jag inte varit utanför dörren konstigt nog

 5. älskar verkligen Tomas Ledin och han är så himla bra live…här ner i Skåne finns det både blommande påskliljor och tulpaner…rädd att det kommer att bli konstigt i naturen i år…

 6. Åh asså varje år funderar ja på att plantera något på balkongen, men det blir aldrig av dessa rosa blommor såg ju super fina ut 😍😍

 7. champagne är kul att testa, inte alla sorter som är så goda dock, alltid skönt att una sig en sovmorgon

 8. Nu blev jag också sugen på att plantera och sätta fröer! Fast jag har inte så gröna fingrar.. det är därför jag gillar Palettbladen så mycket 😀

Kommentera

Up ↑

%d