Miss Li magisk på Cirkus.

Hej.

Miss Li magisk på Cirkus. Wao vad hon är grym Linda eller Miss Li som hon kallar sig som artist. Hon är ett energiknippe som för med sig så mycket glädje från scenen till oss i publiken. Mitt betyg blev 10 utav 10.

img_7157

Miss Li magisk på Cirkus.

Jag som länge varit ett fans av Miss Li och just nu nördat in mig ordentligt i hennes musik var i himlen såklart. Hela Cirkus var i extas så bra var hon. Ska det vara några minus får det bli att jag saknade hennes tolkning av Första gången av Uggla plus att det var lite för rökigt på scenen för att få till fina bilder.

Men men vad är det för trams från min sida egentligen. Mitt tips blir att försöka se henne om ni inte redan tänkt göra det.

img_7155_dvd.original

 

Nu till något allvarligare.

Vad gör ni om ni ser en gammal kollegas man som ni vet fortfarande är gifta på en tillställning med en annan kvinna småhångla?

Fasiken också vad den grämde mig igår kväll. För mycket nära oss stod denna man och hans flört eller vad man nu säger. Nu undrar ni säkert om jag verkligen var säker på att det var han. Ja det var jag, jag hörde även när kvinnan tilltalade honom med hans namn. Hua vad jag ogillar allt vad det sättet att leva innebär. Nästan så jag tycker det var otur att jag inte gick fram och frågade hur ”!” mådde och hade det på nya jobbet. Vad gör och tänker ni i sådana situationer? Nu är jag ju inte supertight med gamla kollegan men vi är vänner både på FB och insta.

Nu är det fredag!!!

5a

 

 

15 thoughts on “Miss Li magisk på Cirkus.

Add yours

 1. Jag tyckermockså Miss Li är bra och jag gillar också hennes energi, ibland blir hon lite för i extas eller vad man ska säga att det blir någon uns för mycket, men bra låtmaterial har hon.
  Jag hade sagt till att jag sett dem, jag hade inte kunnat vara tyst

 2. Jag hade blivit arg men om jag inte är så nära personen så hade jag nog försökt att släppa. Man vet ju inte hur de har det, de kanske är okej/har öppet förhållande osv. Man vet ju inte anledning bakom till varför saker och ting är som de är, men å andra sidan försvarar jag inte otrohet som jag tycker detta verkar vara.

  Angående MIss Li, såg henne en kortis i falkenberg i somras innan hon gick av scenen, håller med hon är så bra.

 3. Åh vilket knepig situation med kollegan, jag hade nog ändå gått fram och frågat vad som händer för att få en blick över situationen? Iallafall om det är en kollega man har någon typ av relation till, annars hade jag nog avvaktat, men känns ju inte okej mot hans respektive!

 4. Egentligen ska man väl inte lägga sig i men till din gamla kollega hade jag sagt. Och smyg fotat haha

 5. Kul att du var på konsert med henne. Hon är jättebra! 😃Den sista låten du la upp är grymt bra! 😃
  När det handlar om icke nära vänskap. Så skulle jag intala mig själv att det angår inte mig. Men jag skulle bli irriterad.
  Kram❣️

 6. Vad roligt med en lyckad konsert 😊 Usch då! Jag vet inte om jag hade vågat gå fram och säga något. Önskar jag hade gjort det. Är helt klart inte okej! Eller tagit en bild och skickat. Tycker ändå hon ska få reda på det.

 7. Jag som. Först trodde att du hade varit på cirkus där dom gör olika konsterna blandat. Men gick sen se klipp på din instagram och det var då jag förstod att jag hade fel 🙈 shit vilken magisk kväll du fick. Det är väldigt individuellt allt beror på hur tajt jag är med den personen som är tillsammans med den som är otrogen.

  1. Så härligt med en sådan lyckad konsert! Men mindre roligt att behöva bevittna något sådant… det där är alltid ett dilemma när man råkar ut för det. Man tänker ju att man själv skulle vilja veta men samtidigt riktigt svårt…

 8. Oj, vilken svår situation det där med otroheten. Det blir ju ännu klurigare när man kanske inte står personen i fråga sådär supernära för man vill ju inte att personen ska tro att man bara försöker förstöra. Jag hade nog berättat för gamla kollegan vad jag sett dock och sedan hade hon fått göra vad hon ville med den informationen. Jag hade velat veta om det var min partner så känns lite som att det är min skyldighet att agera utifrån det!

 9. Miss Li är underbar! När det kommer till mannen med sin flört. Jag skulle säga till kollegan oavsett hur tighta eller inte ni är, hade jag varit din kollega så hade liksom jag önskat få veta, om du hänger med? Systerskap och empati blandat med tanken på en själv i samma situation brukar ge en svaret! Hoppas det kunde hjälpa dig lite med tankar, sen är det ju du som bestämmer i slutändan!

 10. usch vilken svår situation! jag vet inte vad jag hade gjort!!
  Men jag hade nog tagit de den andra partnern. Hon förtjänar och veta. Hade de varit jag som hade varit hon, så hade jag gärna velat få veta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: