Måste visa er mina nya naglar.

Hej.

Sitter med en kaffe och försöker andas en stund innan all tvätt borde bli struken och vikt. Gärna får den också komma på rätt plats i allas garderober. Hm jag får nog bara vara nöjd om jag hinner klart med hälften innan jag måste snabba mig iväg. Ikväll blir det Miss Li på Cirkus. Det ska verkligen bli kanon kul. Måste visa er mina nya naglar.

20a

Måste visa er mina nya naglar.

Idag var det dags igen för mig att åka till Tyresö och Malin för att fixa naglarna. Jag hade en liten plan på glitter och bling med en härlig färg till. Blev det så kan man ju undra? Svar på den frågan är JA det blev lite åt det hållet. Det som verkligen är roligt är att när jag kommer till Malin så finns en tanke eller ett frö. Fröet blir sedan en nageldesign som vi oftast komponerar ihop tillsammans.

img_7106

img_7107

img_7110img_7119

Blev visst lite värre än väntat.

Vid nyårstiden då vi var upp i Sälen slog jag i ena nageln. En dag fick vi för att att åka runt mellan backarna och gena i skogarna. Det skulle vi kanske inte gjort. För plötsligt sjönk min ena skida och jag stod på näsan eller jag stod still med en nedgrävd skida i snön. Där och då tog jag emot mig olyckligt och ena nageln var öm ett bra tag efter det. Förra gången som jag var hos Malin upptäckte vi ett litet blåmärke på den nageln. Ja det gjorde verkligen ont när det hände för annars får man inte blåmärken eller hur.

Sedan i början av januari har jag inte haft något problem med nageln alls. Idag såg den inte alls rolig ut. Tydligen så har det kommit fukt inunder vilket inte alls gör ont.  Det kan ju också vara blåmärket som blivit grönt vilket är vanligt efter slag. För typ 10 år sedan hade jag något liknande och fick vara utan nagel på en finger i några veckor för att det skulle bli bra. Då gjorde nageln även ont när man nuddade den. Så efter att den filats till såg den mycket bättre ut. Jag vet att det är en chansning att bygga på den igen men eftersom den inte gör ont alls så provade vi. Nu ska jag säga att det är på mitt eget ansvar jag ville bygga på den. Skulle den göra ont eller något annat knasa sig får vi ta bort den. Vi fotade även nageln för att minnas hur den såg ut idag inför nästa gång. Så nu håller jag tummarna för att allt ska gå bra.

img_7108img_7109

♥ Puss & Kram ♥

 

 

 

 

11 thoughts on “Måste visa er mina nya naglar.

Add yours

  1. Åhh vad fina dom blev 😍 Tycker om lila så mycket. Vad kul med konsert! Hade jag bott i Stockholm hade jag väl gått på konserter tills jag blev pank! 🙈

  2. Åh så kul att se Miss li ikväll 😍 åh så fina naglarna blev, håller tummarna för att det inte händer något med den skadade nageln 🙂

  3. Här hemma skulle vi också behöva vika kläderna och få in dom på sin plats. Men orken finns inte till det idag. Aj vad ont det måste ha gjort hoppas att du inte kommer ångra dig att du gjorde nagelen på den nagelen

  4. Ah då hoppas vi att det ska gå bra med nageln så det inte blir något med den, men det ser ömt ut. Så fint det vart med lila. Jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra, tänkte fixa nästa vecka eller veckan därpå

  5. Åh vilka fina naglar SOM VANLIGT. Jag hade gärna också sett Miss Li. Jag hoppas att det funkar med den nya nageln. Vilken tur att det inte gör ont! Kram

Kommentera

Up ↑

%d