Nu ska jag blinga på studentfesten.

” Inlägget är i samarbete med Crownstudent.com ”
Hej.

I förmiddags var jag iväg och tog en fika med Sanna och Lias på Surådeg. Kan ni tänka er att jag även idag bangade fika och bara tog en god latté? Jag är så grymt stolt över mig själv som klarar att säga nej till socker. På väg hem hämtade jag ut ett paket från Crownstudent med vad jag trodde dekorationer till Marcels kommande student. Men icke! Paketet innehöll även en liten paket till bara mig. Nu ska jag blinga på studentfesten. Tack för fina örhängerna.

img_7044

Nu ska jag blinga på studentfesten. 

I dekrorationspåsen som vi beställt till Marcels student låg även en gåva till bara mig. Dekorationerna ska ni såklart få se men i ett annat inlägg framöver. Gissa om jag blev glad? Alltså i påsen låg även en ask med örhängen till bara mig. Så nu kan jag blinga på Marres fest. Örhängena var så fina med med klara swarovskistenar och i guld ton.

Jag kommer garanterat känna mig som en queen på sonens student. Nu måste jag bara ut och leta rätt outfit dagen till äran. Vad tycker ni jag ska bära till dessa fina örhängen? Ge mig gärna bra tips.

img_7045img_7047img_7048img_7062img_7054-1

kram

 ♥ ♥ ♥

7 thoughts on “Nu ska jag blinga på studentfesten.

Add yours

  1. Men så snygga! Så gulligt av dem att skicka med en present till dig! Jag skulle satsa på en klänning i den där rosa. Antingen en spetsmodell eller chiffong – lite romantiskt sådär, tycker det passar så bra till sommaren. Och så stora lockar i håret 😍

  2. Jag använder inte örhängen men jag tycker verkligen du ska använda dem på hans student. De är jättefina och du är fin i dem 🙂

  3. Aldrig fel att få en överraskning 🙂jättefina.
    Bra att du stod i mot alla goda godsaker som låg i disken på cafét 👏🏻 🙂👍Man känner dig duktig då.
    Men egentligen ska man inte behöva känna den känslan. Men vi är ett sötsake land. Å det har alltid varit sötsaker på bordet när det är dags för fika, så 🙂
    Ha en bra dag! Kram ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: