Känns lite som jag var i himlen.

Hej.

Känns lite som jag var i himlen. Hela jag är i ett lyckorus känns det som. På min promis i skogen idag valde jag helt apropå att följa en av slingorna runt sjöarna i Vinterskogen. Det måste vara ett av mina bättre beslut på senaste tiden. För jisses vilken underbar promis jag fick mig runt sjöarna i vårt Naturreservat.

Känns lite som jag var i himlen.

Visst är det allt lite knasigt att jag som bott här så länge nu och älskar att gå i skogen aldrig tidigare varit runt de tre sjöarna i skogen. Min promenad i dag gick både över stock och sten. Att gå längs vattnet och andas livet var precis vad jag behövde en dag som denna. Imorgon kommer jag ge mig ut igen men med ryggsäck på ryggen och en härlig picknick. För jag tänker minsann sätta mig med kaffe och god fruktsallad och njuta av livet.

img_7070img_7072img_7081img_7084img_7079

Den röda vägen valde jag.

Staffan Hellstrand som jag var eller är ett stort fans av har en låt som jag alltid tyckt mycket om – Den stora blå vägen. När jag följde de röda markeringarna genom skogen hade jag den låten i skallen stundtals.

”Jag gick den väg jag måste gå den stora blå”

Eller som i mitt fall den lilla röda vägen runt runt sjöarna.

img_7080

img_7083

Små söta hus från ingenstans.

Jag är nog kontrasternas lilla människa om jag nu är så liten längre. Att kunna välja mellan stan och landet har alltid varit svårt. Lika väl att välja att jobba med bara en sak, se en film, läsa en bok, bara dricka kaffe från EH, bara resa till Gotland och så vidare. Grejen är den med mig att jag är för nyfiken på livet. Det finns alltid något bakom nästa hörn och dörr som jag måste få upptäcka och se.

På min tur i skogen idag såg jag på avstånd både ett urgulligt lite hus. Mitt ute i ingenstans liksom. Lika så hittade jag en grillplats som skulle vara hur mysigt som helst att skrapa ihop ett gäng och grilla vid. Vilken himla tur att jag gav mig ut på tur idag.

img_7074img_7075img_7076

” Den som är nyfiken kommer aldrig sluta växa…”

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

12 thoughts on “Känns lite som jag var i himlen.

Add yours

 1. Nyfikenhet är väldigt bra, är själv väldigt nyfiken utav mig.
  Så fint det såg ut på bilderna under din promenad, ska nog ge mig ut en sväng under morgondagen med Liam som nu gått på sportlov. Kram från mig

 2. Vilken härlig promenad du fick. Ibland upptäcker man det där runt hörnet och det blir så bra. Har också svårt att välja mellan staden och landet. Bägge har sin tjusning tycker jag

 3. Nu blev jag väldigt sugen på att få höra mer om dessa stigar och hur det kommer sig att du inte har gått dessa tidigare. Själv så unviker jag skogen idag för vi ha storm här

 4. Vad härligt att du fick en sån härlig promenix 😀i Skogen 🍀🌳. Att ta såna där spontana beslut kan antingen bli bra eller dåligt. Det är det som gör det spontana spännande 😊. Vad mysiga upptäckter du fick va med om 😍
  Kram❣️

 5. Låter som en skön promenad. Man kan verkligen få sådana där lyckorus när man är i skogen. Det är någon inre frid som infaller sig 😌❤️

 6. Kul att hitta nya oupptäckta av dig stigar och få ut mer av ditt närområde. I julas var jag iväg i en del av Malmö där det slog mig att jag aldrig under genomsnittlig sättning fot i. Spännande och förvånande.
  Härligt iallafall med en skön skogspromenad och nya må bra ställen
  Kram Kajsa

 7. Det är så härligt med en promenad i skogen och kaffe smakar ju ännu godare i skogen tycker jag. Det var ett gulligt rött hus du hittade 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: