Vad tänker ni om Mello i år?

Hej.

Fy vad besviken jag blev igår igen måste jag säga på Mello. Alltså i år är det sämre än sämst tycker jag. Programledartrion får liksom inte till det tillsammans, tycker jag. För att inte tala om låtarna och hur Sverige röstar. BU BU BU säger jag. Vad tänker ni om Mello i år?

16

Vad tänker ni om Mello i år?

Tro mig jag är en mellonörd som älskar svensk musik som jag kan sjunga med i. Svensk Pop är min favorit station på radion som går varm när jag åker själv med mig som artist. Som barn drömde jag att en dag få stå på scen i Mello och skrålla en bra schlager. Varför har det inte blivit så kan man ju fråga sig? Helt klart för att jag varit för feg att slå mig fram.

För att sjunga är en sak som jag är bra på och en av de få saker som jag ärvt av mig far. Pappa är en grym sångare han också. Så varje bilfärd med familjen som barn fick de övriga tre stå ut med eller om man vänder på det. De fick en härlig konsert av pappa och mig.

 Mello hiss eller diss?

Vad tänker ni? Alltså hur tråkigt är det inte med dessa män som står som en flaggstång på scen och bara sjunger. Jag blir så besviken på både låtarna och alla er som röstar fram dem till final. Varför ska Sverige alltid vara landet lagom? Inte våga vara säga eller sticka ut med något kul.

Mariette är kanon bra som alltid och dessutom trevlig. Himla tur att hon gick vidare även om hennes låt i år inte är en av hennes bättre enligt mig.

28calle4

Sverige  – Vi vill ha Anis i final.

Jag vill nästan se honom som vinnare. Anis är den person som finns på allas läppar just nu. Framför allt blir man glad av hans nummer och så kan vi alla säga Shurda och tralla med i hans låt.

Bildresultat för anis don demina mello 2020
Bild lånad av SVT play.

♥ KRAM ♥

11 thoughts on “Vad tänker ni om Mello i år?

Add yours

  1. Tycker det har varit så kasst som senaste åren, så har inte ens orkat kolla 🙈 Dock var det lite mysigt på lördagskvällarna. Nu har man inte riktigt något att titta på

  2. Tycker mello bara blir sämre för varje år som går, jag älskade det dock när jag var yngre. T.o.m min son tycker det är för kasst. men ändå kul att sitta och ge låtarna olika poäng här hemma i soffan – men ska vi välja ser vi nog hellre ä bra film.

  3. Jag håller med om gårdagen – tycker den omgången var sämst hittills men annars tycker jag det finns några bra 🙂 dock håller jag med om att det ska vara en show och ett bra nummer, inte bara någon som står rakt upp o ner!

  4. Det är just av dessa anledningarna som jag har tröttnat på att se Mello. Har inte kollat på flera år

  5. Kollar ju inte alls på det där, inte intresserad. Men när jag sett det olika år så har jag funderat samma sak. Hur Sverige röstar för fel personer och låtar gott vidare. 🙄 Hmm🤔

  6. Håller med dig, jag tror tyvärr att det är för många bidrag med & allt för viktigt med mångfald för att det ska bli bra. Senaste deltävlingen hade ingen klockren låt alls tycker jag. Jag gillar också verkligen Mariette men tycker tyvärr att numret var trist. Kanske blir låten bättre om man bara lyssnar.

  7. ja asså hittils har det inte varit mycket bra, men jag gillar dotter och mariette sen också drängarna och anis. jag tycker fördelningen av låtar i olika deltävlingar sista typ fyra åren varit ganska dålig då vissa deltävlingar är typ alla låtar dåliga enligt mig sen kommer det en deltävling där helt plötsligt alla låtar nästan är bra. Dock inte kommit någon sån deltävling än iår haha. Men ja mellanakterna har ju varit väldigt dålig iår tycker ja minns knappt va det ens har varit 🤪😂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: