Walk of Love – fylld av kärlekshälsningar.

Hej.

Walk of Love – fylld av  kärlekshälsningar – kärleksdagen är här! Firar ni Alla hjärtans dag eller tycker du att det mest är ett jippo? Jag är kluven måste jag säga. Visst är det mysigt med lite extra kärlek men samtidigt så har dagen blivit ett jippo. Dagen har liksom ställt krav att alla ska fira, köpa presenter och älska alla så mycket det bara går.

Walk of Love – fylld av  kärlekshälsningar.

Tumba centrum firar alla hjärtans dag med en Walk of Love. Där man fick möjligheten att anmäla dig och din käraste för att få era namn i ett hjärta på centrumets golv och bli en del av vår stora kärlekshyllning.  En kärlekspromenad fylld av hyllningar till många fina hjärtan. Yes, mitt hjärta – min hälsning kom med.

14aimg_7018

Fredagsfika.

Efter ett kort möte idag åkte jag vidare och tog en fika. Fredagar är ju bästa fikadagen och då ska man fika i alla fall om man heter Kamilla. Himla tur för mig att Swedbank funkade den stunden som jag stod i kassan på Espresso House. Min bank har haft problem idag vilket ställde till det av och till. Tur att jag hade några hundralappar i börsen som nödlösning. Fika på EH kan aldrig bli fel deras kaffe är bästa bästa som finns.

img_7012img_7013img_7011

Fredagspresent.

Efter mycket letande efter en bra present till mig idag hittade jag till sist en bra. Nya trosor behövs alltid. Rosa dagen till ära fick det bli. Fattar inte varför jag som alltid brukar hitta något bra till mig. Säkert var det osäkerheten över att om Swedbank funkade eller låg nere. För inte ville jag komma fram till kassan mer än en gång idag och där konstatera att det inte gick betala.

img_7014img_7015

Fredagsfokus.

Idag gav jag mig inte sköna behandlingar utan tid att få lyssna på ljudbok, tid att få prata med min terapeut och tid att få andas livet. Andas livet med bästa Tobias Karlsson som berättade sin bok i mina lurar. Har ni inte läst denna ännu gör det ”Inte alltid en dans på rosor”. Så makalöst bra bok.

Annars så har jag packat in presenter dagen till ära till mina älsklingar. De blev så fina och bra tror jag.

img_7019

pussokram-700x516

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Walk of Love – fylld av kärlekshälsningar.

Add yours

 1. Visst är det lite av ett jippo, men vi måste ju inte handla. Så fina presenter du har fixat. så roligt att få sådana paket.

 2. Vilken fin grej med Walk of love! Kul att din hälsning kom med 🙂
  Härligt att se solbrillorna på bilden, har faktiskt också använt mina idag. Älskar att solen visat sig!

 3. Men vilken fin hälsning i hjärtat och kul grej av Tumba centrum.
  Och espresso house fika är aldrig fel.
  Du påminner att jag borde gå ut på tros shopping 😂 tack .
  Hoppas din helg blir underbar kram

 4. Jag kan tycka att det är mysigt med alla hjärtans dag även om vi inte firar precis med presenter och så. Vi gick i alla fall ut och åt middag tillsammans bara mannen och jag vilket inte händer så ofta. Jag var också lite nervös över att ev. inte kunna betala men tack och lov så fungerade det.
  Vilka fina presenter du slagit in….man blir ju lite nyfiken….

  1. Vi firade lite igår. Espresso house har så gott fika och muggarna gillar jag. Trosorna var väldigt fina och rosa är så fin färg. Har också haft strul med banken. Hoppas de löser detta..

 5. Vad kul att din hälsning kom med 😀. Trosor behöver man alltid. Så det var väll ingen dålig present till dig själv. För mig så har Swedbank strulat. Men inte för sambon.
  Håller med! Alltså, Tobias bok 🥰. Jag Lyssnar vid varje tillfälle nu 😃.

 6. Vad fint med alla hjärtan & kärlekshälsningar på gatan! Har hört mycket bra om hans bok & funderar starkt på att läsa den! Är den underbar eller blir man illa berörd också?

 7. den boken är jag också väldigt sugen på , typiskt att jag har silver abonnemanget på nextory då måste ja vänta 6 månader innan dom nya böckerna kommer in haha funderar nästan att uppdatera till guld 😂❤

 8. Tycker nästan det har blivit som i isa nu . Att man ska fira alla hjärtans dag på ett o annat sätt visst det är gulligt oså men jag uppskattar mina vänner o familj varje dag istället 💕

Kommentera

Up ↑

%d