Vaknade långt före tuppen idag.

Hej.

Vaknade långt före tuppen idag. Redan 04:15 var jag klarvaken och kunde inte alls somna om. Tur för mig att jag har Storytel som jag kunde lyssna på. Vad meningen var att vakna så hiskligt tidigt kan jag inte förstå alls för jag jag ju en sömntuta.

Vaknade långt före tuppen idag.

Tre timmars sömn är på tok för lite för mig så jag kommer säkert däcka framåt eftermiddagen men ännu är jag pigg. Om jag drömt något eller blivit skrämd av något djur som härjat på baksidan hade jag kanske förstått varför jag vaknade men så var inte fallet. Hur som helst så har jag hunnit med både det ena och andra och känner mig verkligen driftig idag.

Kröp ner en stund i badet.

Efter att allt var fixat och lite till ordnat kröp jag ner i badet vilket var min plan redan igår kväll. Tyvärr så somnade jag i fåtöljen och det blev för sent helt enkelt. Men men den som spar hon har. Medan badvattnet spolades upp satt jag med lite bloggwork som behövdes sägas ok och check på.

img_6996

Hela badrummet fylldes av en ljuvlig doft när jag doppade ner min badbomb som jag fick i fredagspresent förra veckan. Alltså jag bara älskar badprodukterna från LUSH. Säkert kändes det lite extra mysigt efter att jag hunnit köra ett kämpigt och bra yoga pass innan jag kröp ner i badet. Bästa starten eller så kan jag ju inte säga när jag varit vaken sedan fyra tiden. Hur som helst en bra sak att bada igång mig lite extra inför min promis ner till centrum.

img_6991img_6994img_6998

Jag måste säga A när jag sagt B.

Nu kan jag inte hålla er på sträckbänken längre. För mig finns inget värre än när något först säger och säger att jag får vänta eller att de inte kan berätta mera. Fy på dem och även mig nu då.

Hur som helst så var jag så glad för att jag gått iland med flera riktigt bra samarbeten som jag kämpat för att få till. Skam den som ger sig heter det ju eller hur! Ibland ger allt slit resultat vilket känns som en vinst. Lite som yes där satt den!!!

puss

 

12 thoughts on “Vaknade långt före tuppen idag.

Add yours

  1. lyxigt att bada med badbomber..kan vara drygt med för lite sömn dock..hoppas att nästa natt blir bättre

  2. Drygt att vakna så tidigt, usch! Jag har också lite trevliga samarbeten på g som jag väntat och kämpat att få – ser fram emot att få visa er =) och jag ser fram emot att se vad du har för samarbeten.

  3. Usch att vakna så tidigt är inte kul. Brukar hända för mig också och man blir så trött längre ut på dagen. Den där bad bomben så härlig ut. Ibland önskar jag att vi hade också badkar i huset.
    Så roligt med samarbeten. 🤗

  4. Att vakna tidigt och inte kan somna om, är riktigt jobbigt. Ett sådant lyxigt bad med badbomb från LUSH. Jag älskar den butiken!

  5. Åhhh….jag blir så avundsjuk på alla som har badkar….det finns dessvärre inte i vårt hus men om och när vi renoverar badrummet så ska jag ha ett badkar. Hoppas du klarat av att hålla dig vaken hela dagen

  6. Jag önskar jag kunde vakna lite tidigare ibland, är så trött och det är så svårt att komma upp. Men typ 5.30 hade räckt 😉 badbomb, kan tänka mig det dofta ljuvligt 😍

  7. Men oj, det var tidigt! Sov själv lite skruttigt i natt och höll på att somna när jag var och fixade naglarna 🙂 Hoppas du (och jag) sover lite bättre inatt! Godnatt 🙂

  8. Det är verkligen inte kul när man vaknar tidigt och inte kan somna om, men håller med dig det är tur att storytel finns då. Härligt med ett varmt bad 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: