2020 året Marcel tar Studenten.

” Inlägget är i samarbete med Crownstudent.com ”

Hej.

Det är helt galet att även vår lilla son kommit fram till studenten. För två sedan var det storebror William som stod med beställning av studentmössa, plakat, kostymer och studentskivor hit och dit. Nu har det blivit Marcels tur att ta nästa steg ut i vuxenvärlden. 2020 året Marcel tar Studenten.

marre1

2020 året Marcel tar Studenten.

Att ta studenten innebär flera viktiga beslut studentmössan, klänningar, kostymer, vilka studentskivor som man ska gå på, om man ska åka med på studentflaken och många många flera saker. När jag tog studenten två gånger till och med då jag ville bli även barnskötare något år efter vanliga studenten var besluten enkla. Studentmössorna såg lika ut till skillnad från vilket program som man gått där det skulle visas med färgen på kantbandet.

Designa din studentmössa.

Hos Crownstudent kan du enkelt designa din egen studentmössa helt efter tycke och smak. Marcel har nu designat sin mössa som verkligen kommer att bli så himla fin. Ni kan enkelt välja på vilken modell ni önskar och välja fritt bland stenar, tyger och färger. Allt för att era studentmössor ska bli personliga och passa er perfekt. Viktigast när ni ska beställa mössan är att mätta era huvud så ni får rätt mått på studentmössan så att den kommer sitta så som ni önskar.

img_6972

Dags igen för Studenttider – Har ni inte ännu beställt era studentmössor?

stu

Rabattkod:

KAMILLA

Ger 15% på studentmössan fram till den 29/2 2020.

Crownstudent.com har som mål att du ska få den perfekta studenten. De jobbar det för varje dag. Hos dem hittar ni högsta kvalitén på studentmössor, studentprylar och kläder.

Storleksgaranti!

Har du mätt enligt Crownstudents storleksguide kan du alltid känna dig trygg och säker med deras storleksgaranti! Har du beställt en för liten eller för stor storlek på din studentmössa kontaktar du deras kundtjänst inom 14-dagar från leverans så hjälper de dig att få rätt storlek på din studentmössa. Hur bra är det inte med storleksgarantin så säg? Se bara till att inte vara ute i sista minuten så du hinner få din studentmössa i tid till mösspåtagningen.

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “2020 året Marcel tar Studenten.

Add yours

  1. Gabriel tog studenten förr förra året. JISSES vad det kostar pengar, det är helt galet!!! Jag ångrar lite att jag inte tvingade mina ungar att engagera sig mer för att kunna betala en del av studenten själv.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: