Åh jag är såå himla shoppingsugen!!

Hej.

Åh jag är såå himla shoppingsugen!! Skulle vilja vinna lite pengar så jag kunde byta ut dela av min garderob. Jisses vad roligt det det skulle vara!! Haha! Det suger verkligen när man har köpstopp på kläder och skor ett tag framöver. För som alltid är det ju då som man hittar precis allt man vill ha. Jag älskar att kika runt på rea sidorna hos mina favorit butiker på nätet.

Åh jag är såå himla shoppingsugen!!

Modelin är en av mina pärlor på nätet. Som jag säkert redan sagt tusentals gånger har jag en grej att hamna på webbutikernas rea sidor. Ni anar inte vilka fynd jag gjort på rea sidor genom åren. Tänk om jag hade haft Pippis kappsäck gömd under min säng. Då hade jag minsann klickat i skicka på alla dessa fina plagg och accessoarer.

10modelin

Om ni blir nyfikna på vad jag hittade ger jag er länkarna.

1. Hittar ni – HÄR.

2. Hittar ni – HÄR.

3. Hittar ni – HÄR.

4. Hittar ni – HÄR.

5. Hittar ni – HÄR.

6. Hittar ni – HÄR.

7. Hittar ni – HÄR.

10ww

♥ KRAM ♥

 

 

13 thoughts on “Åh jag är såå himla shoppingsugen!!

Add yours

 1. Håller med, varje gång jag har köpstopp finns det så himla mycket man vill ha och av någon anledning är det alltid rea just när jag infört köpstopp. Det var jättesnygga kläder du visade här. Har aldrig varit inne på den hemsidan…får kansketa en titt, så tack för tipset

 2. ja..man hittar alltid de bästa priserna när man inte har råd att shoppa..jag skulle också vilja shoppa en del till min garderob men just nu behöver barnens garderober prioriteras först så det får bli senare

 3. För mig är jag sugen på Ullared haha. Och köpa lite kläder men köpa en reflexjaka som jag vill ha. Så kläder är inte jag så ”beroende av”

 4. Mm ibland drar det i fingrarna att bara klicka hem kläder. Eller drömmar/ fantasier kommer upp när man går i affärer.
  Sen är det oftast så….Har man inga pengar & inte tänkt att köpa något. Så hittar man massor av kläder. Men när man har pengar & ska ha något. Då hittar man inget 😆. Ha det bra! Kram❣️

 5. Varför har du köpstopp?
  Kan du sälja gamla saker och få loss pengar samt plats?
  Eller gå med i någon lånegarderob?

Kommentera

Up ↑

%d