Visst har jag fått gräva lite.

Hej.

Idag har jag lyckats med många bra saker redan. Visst har jag fått gräva lite. Men det har det varit värt nu med facit i hand. Ni vet känslan när man bara vill ge sig själv en klapp på axeln. Precis så känner jag – idag är jag allt värd en stor härlig kram och klapp.

Visst har jag fått gräva lite.

Många samtal och mail har det blivit idag men som sagt med facit i handen nu var det värt dem. Det känns lite som hela jag har en feeling om säger skam den som ger sig. Kanske får lyxa till det lite med ett glas bubbel ikväll bara för att.

img_6961

Har man sagt A får man säga B.

Det är faktiskt sant att man bara måste säga B när man sagt A. Jag som är nyfiken i en strut klara inte av att vänta. Jag har sämst otålighet om det nu finns något som heter så. Grejen är den att man bara eller jag bara ska säga B frågan är väl när och när kommer inte vara idag.

Ut jag måste ut.

Efter min långa förmiddag med allt fixande och ännu ett yoga pass hemma framför youtube kände jag att jag var tvungen att komma ut en sväng. Jag har hittat en helt underbar tjej som har en yogastudio på YT Anna som jag kör ifrån och gjort ganska länge. På med ytterkläderna och lurar i öronen gav jag mig ut på en riktigt skön promis. Genom både skogen och ner vid Uttran sjön innan jag gav mig hemåt.

img_6954

Nästan lite läskigt hus.

Så ensamt och nästan förfallet låg detta lilla gästhus vid gångstigen som jag gick på ner mot Uttran sjön. Tror att jag säkert kikat på alldeles för många skräckfilmer för att jaga upp mig och börja fantisera så mycket och skrämma upp mig själv.

img_6958

Är ni som jag mästare på att skrämma upp er själva ibland? Jag började tycka mig se en kvinna kika fram genom fönstret i högra hörnet. Stopp och belägg på mig nu. Dags att ta tag i Willes garderob eller börja rensa så han får plats med alla hans plagg. Dags för delar av våra ytterplagg att hitta nya platser.

evevning

 

 

 

 

7 thoughts on “Visst har jag fått gräva lite.

Add yours

  1. Jag är precis likadan! Skrämmer upp mig själv hur lätt som helst så jag hade ju blivit livrädd av att gå där, haha. Kram

  2. Jag som väntade med spänning att gå läsa allt och så delar du inte med dig om b idag. 🙈 Nu får jag vänta på spänningen om det i stället. Nej jag är inte så lät skrämd av mig direkt

  3. Det är så skönt när man får fixat en hel del som man sedan kan släppa. Tycker du allt är värd lite bubbel. Tycker också huset ser lite läskigt ut 🙂

Kommentera

Up ↑

%d