Lite som – Lev nu dö sen.

Hej.

Lite som – Lev nu dö sen. Snart är helgen över för denna gången. En helg som var mycket lugn för min del. Jag har känt mig lite små förkyld hela helgen. I veckan har jag varit himla duktig och kommit igång igen med min yoga på riktigt. Jag har så här härlig träningsvärk i hela kroppen.  Vilket jag såklart ska ha efter pass fyra dagar i rad som otränad. Vad har ni haft för er i helgen?

img_6935
Så fint armband av Lindasmycken.
Lite som – Lev nu dö sen!

Liten och mellan retar varandra på bus och trams hela tiden. Ena stunden är de goaste med varandra andra retas det. Jag ska verkligen inte klaga för våra barn har aldrig bråkat på riktigt eller slagits. Tur är väl det för oss alla. Vi har de allra bästa och finaste barnen såklart.

img_6929

Smet ut genom larmad dörr.

Söndagar betyder simhoppsträningen för Tilda. För första gången på bra länge fick vi parkering så fort vi kom fram. Det var verkligen så himla skönt att slippa snurra runt runt för att hitta en plats åt bilen. Jag lärde mig något nytt idag om dörrar och larm på Eriksdalsbadet. Jag och en förälder överhörde och har nu bra kunskap om hur det funkar på badet. Mitt passerkort knasade sig när vi skulle ut genom spärren. Då tog jag fram min nyvunna kunskap och gick ut genom en larmad dörr. Ha ha eller fy på mig men jag vet ju hur larmet funkar på dörrar så jag gick säkert ut. Fniss!!! Larmet gick såklart inte igång. 10 sekunders regeln på vissa dörrar.

img_6934

tack

För en bra vecka – Imorgon blir det nya tag ny vecka.

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

9 thoughts on “Lite som – Lev nu dö sen.

Add yours

 1. Helgen har bestått av födelsedagsfirande för mig men annars har vi också tagit det väldigt lugnt 🙂 Tycker att det är så mysigt när hela familjen är hemma så då vill jag bara passa på att umgås med dem. Kram

 2. Helgen har bestått av att umgås med familjen och njutit av varandras sällskap. Nej vad pinsamt det måste ha varit när alarmet hoppade igång

 3. Direkt när jag läste din rubrik. Så tänkte jag på låten ”Lev nu, dö sen” med Mis Lie 😄. Den låten är grymt bra 👍
  Syskon kärlek kallas det 💕🙂.
  Bra där 👏🏻🤣😉Nu har du lärt dig varför man inte ska gå igenom larmade dörrar.
  Ha en skön start på veckan 😘🤗

 4. Wow, vad coolt med simhopp! Jag har alltid funderat över hur man överhuvudtaget lär sig alla läskiga hopp, för jag menar – första gången man testar något nytt så måste man ju misslyckas och det känns ju otroligt läskigt 😀 Haha!

 5. Sneaky du var där 😋 skönt när man har träningsvärk och ja det borde du efter 4 pass när du är otränad. 🙂 Tränar du yogan hemma? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d