Värsta lyxen på mitt fredagsfokus.

Hej.

Värsta lyxen på mitt fredagsfokus. Jag bokade in mig på SPA och gjorde en fotbehandling. Det är vad jag kallar värsta lyxen. Jag njöt fullt ut i stolen medan fotvårdsspecialisten höll på med mina fötter. I behandlingen ingick även en underbens massage. Skulle det varit något jag saknade var att få gellack på tånaglarna. Men men det får det bli nästa gång jag fixar fötterna.

Värsta lyxen på mitt fredagsfokus idag.

Carinas Harmoni & SPA är ett litet ekologiskt lyxigt SPA på Kungsholmen i Stockholm. Salongen utför flera olika massagebehandlingar och fotvård med produkter från Maria Åkerberg. Miljön är något som jag tycker är viktig på SPA och salonger som utför skönhet och välbefinnande behandlingar. Hos Carina Harmoni var det litet och lagom och en mjuk och trivsam miljö. Precis så som jag vill att det ska vara – ett ro i miljön måste finnas om jag får säga vad jag tycker. Jag fick en himla bra stund idag. Fredagsfokus när det är som allra bäst.

7

img_6912img_6914img_6915

Fredagspresent från LUSH.

När jag gick på högstadiet var jag helt inne på att jag skulle bli kosmetolog eller hudterapeut som det så fint heter idag. Därefter tog livet en annan vändning eller många vändningar faktiskt. Nu däremot känns det som jag återigen gått all in i hudvård av alla de slag. Det blir mycket ansiktsmasker, handcreme, hudkräm och som idag en badbomb.

img_6906img_6907

Känner ni till LUSH?

Lush är en som godisbutik för badälskare och hudvårdsnördar. Jag blir som ett barn när jag kliver innan för dörren i Lush butiker och vill dofta och känna på allt. Nackdelen är att tiden går så fort när jag strosar runt bland alla spännnande produkter.  Min fredagspresent fick bli en Big Blue från Lush. En badbomb – jag som älskar att krypa ner i badet sent om kvällarna när allt är tyst och stilla. Big Blue – ” Låt dina bekymmer flyta bort ”

img_6908img_6909

Snabblunch hann jag också med.

I slutet av min fotvårdsbehandling började magen att kurra. Pinsamt värre tycker jag alltid när magen börja låta och ha sig. Så efter min behandling klev jag ut på Hantverksgatan och nästan gick till första bästa lunchställe. Vegansk lasagne fick det bli. Den var kanske in te världens godaste men slank ner i min hungriga mage.

img_6916

Fredagsfika fick bli hemma med Mirre.

Det kändes faktiskt nästan så i alla fall. Mirre och jag pratar varje dag om både det ena och andra. Vi hade några grejer att rodda med idag så fredagsfika vid datorn funkade hur bra som helst. Himla tur för mig att jag gömde två bitar av drömtårtan från igår i kylskåpet så jag kunde smussla fram dem idag. Snicket jag vet men är man sockerråtta så är man.

img_6921

Så mycket Stockholm det bara kan bli.

Stockholm är en stad som fått allt sjöng väl Berghagen i en av sina melodier. Det är sant. Stockholm både har och är allt. Puls och fridfull ro i samma stad. Bilden är från rulltrappan på Centralstationen ut bland alla kommande och resande besökare ut och in i staden. Så mycket puls och liv det är på Centralstationen är svårt att uppleva någon annan stans. Turister blandas med alla som vill resa hemåt eller Stockholmare på väg ut i landet.

img_6918

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Värsta lyxen på mitt fredagsfokus.

Add yours

 1. Oj vad du lyxar vilken underbar fredag, älskar dina fredags inlägg. Älskar behandlingar men fötterna är jag allt för dålig på att bry mig om. Lush handlade jag mkt på i tonåren köpte alltid med olika badbomber hem. Ha nu en fin helg kram

 2. Det var ingen dålig fredag, den hade jag gärna varit med på. Gud så mysigt, gott och väldoftande (hos Lush). Jag önskar dig en härligt helg.

 3. Åh vad härligt med fotbehandling 🙂 åh jag fastnade rejält för LUSH när jag var i Göteborg för något år sedan. Jag köpte ingenting vilket jag ångrar idag. Hmm får nog ta en tur över dagen till Stockholm är ju ändå bara 1 timme härifrån och köpa hem lite från dom 😁

 4. Det låter riktigt lyxigt ja, massage och fotvård 👌 fika med Mirre lät också lyxigt 😁 hehe… Jag har nog inte kunnat låta någon röra mina fötter faktiskt, jag tycker det kilar. 🤔

 5. Så skön fredag 😊Först bli omhändertagen med fötterna. Jag Älskar sånt!
  Sen lunch på stan. Så att magen sen var lugn & nöjd.
  Fredags fikat. Pricken över i 😍😋 Drömrulle är så god. Speciellt det vita 😁 Plus prata med en go vän. Bara massa positiv energi & må bra saker. Jag hoppas att din helg blir lika trevlig🙏🏻❣️😊

 6. Både jag och stora dottern älskar de där butikerna, de har så mycket lyxiga badbomber och tvålar.. Underbart sortiment.. Stockholm är alltid en fin stad att besöka, finns massa roligt att kolla på..

 7. Åh vad skönt det ser ut att få en ordentlig behandling av fötterna 🙂 Älskar Lush produkter, älskar både färgerna och dofterna 🙂 Ha en fin lördagskväll kram

 8. Verkligen en bra fredag med fotlyx! Tack för påminnelsen, för nu ska jag också boka in det!
  Och mysigt att kunna fika även om man inte sitter på samma ställe 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: