Kickar igång fredagen med lite pepp.

Hej Hej.

Kickar igång fredagen med lite pepp. Vems dag är det egentligen idag? Jo, är det fredag är det Friggs dag. Hon var maka till Oden och mor till Balder. Fredagen är den bästa dagen på hela veckan, spelar ingen roll om man jobbar eller är ledig… den är underbar. Fredag är ju min dag då jag fokuserar på fokus, fika och fredagspresent. Så ska det bli även idag såklart.

7b

Kickar igång fredagen med lite pepp.

Idag väntar en fredag i stan. Jag ska på fotbehandling på Carinas Harmoni & Spa som fredagsfokus. Gissa hur skönt det ska bli? Sedan ska jag äta lunch och se om jag hinner ta en kaffe innan det är dags att åka hemåt.

7a

Vad har ni för fredags planer?

Mina är goda känns det som nu i alla fall. Egentid och fredag i stan följt av en promis, bubbel och mys i soffan. Dags att sätta lite fart för mig nu så att jag kommer igång och framför allt iväg.

5a

Puss & Kram 

 

 

11 thoughts on “Kickar igång fredagen med lite pepp.

Add yours

  1. Även om jag jobbar varannan fredag är det helt klart bästa dagen på veckan, Idag börjar jag också med mina FFF. Bra att kunna ha en dag som bara är ens egen.

  2. Vilket härligt peppinlägg 🙂 Vad skönt det låter med fotbehandling, det skulle verkligen jag behöva. Ha en jättefin fredag kram <3

  3. Så härligt med fotbehandling, det är verkligen viktigt att få den där tiden till att rå om sig själv lite. Ha en fantastisk fredag. Kram

  4. Låter som en riktig toppen fredag! Skulle också behöva göra något åt mina fötter… Men jag ska på oljemassage idag i allafall 😍

  5. Tänk, jag har bara unnat mig fotbehandling en enda gång för många herrans år sedan… jag borde nog ta efter dig. Det verkar som om du har en toppen fredag fortsätt njut av den och hoppas du får en bra fredagskväll också ❤️

  6. Idag är jag lite extra glad över att det är fredag. Och då har jag eg varit hemma lite från jobbet under veckan för att jag varit så förkyld, Men det är otroligt skönt att det är fredag och inga avancerade planer för kvällen finns. Dottern och jag ska mysa och ha lite seriemaraton bara 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: