Löwengrip kopia av Apolosophy?

Hej.

Det hände många saker i min skalle på den gröna bänken på Apoteket idag. Inte bara att jag bestämde mig för att gå med i Donationsregistret. Innan dess satt jag och kikade ut över sortimentet och upptäckte att dessa märken är bara för lika utseendemässigt. Hur lika kan man vara? För att få vara sin egen och lyckas som unik. Löwengrip kopia av Apolosophy? Apolosophy kopia av Löwengrip.

img_6900

Kopiorna stod under varandra i hyllan.

Kanske fanns det en tanke med dessa produktmärken bredvid varandra även om jag inte kunde förstå den. Min första tanke var – hur kan två märken som rör sig i samma kretsar se så lika ut i förpackningarna? Vill man inte utmärka sig med sina förpackningar så att kunderna enkelt kan känna igen och förknippa en design med märket? Löwengrip kopia av Apolosophy? Apolosophy kopia av Löwengrip.

Var gick det fel?

Vem som har härmat mig har jag ingen aning. Bättre upp Löwengrip! Isabella om någon brukar väl vilja utmärka sig och vara i framkanten. Tips från mig – Byt genast design på förpackningarna så ni blir så unika som många med mig associerar Isabella och hennes Löwngrip med. Heja Löwengrip!!! Vad tycker ni mina läsare? Visst påminner märkena lite väl mycket om designmässigt!

Födelsedagspaket från företag – Me Like!!!

Att vara med i bonusklubbar i butiker gillar jag verkligen. Ofta får man som jag årsbonusar eller som nu små födelsedagspresenter som jag idag hämtade. Presenterna kom från Yves Rocher och Body Shop. En av duschtvålarna köpte jag privat. Alla de andra produkterna fick jag gratis i present och med en bonus på 50 kronor. Lite som lilla julafton eller vad säger jag jag menar lilla födelsedagen. Hur som helst toppen tycker jag verkligen.

img_6901

Vad tycker ni? Ska jag slå till?

Inne hos Gina Tricot hittade jag en helt underbar blus med puffärmar. Att det sedan var prickar i spetstyget i ärmarna var helt i min smak. Så himla galet snygg blus. Tyvärr eller tur för min plånbok fanns inte min storlek. Blusen ska finnas kvar på nätet och i flera andra butiker. Jag vill ha!!! Tomten, pappa eller vem som helst. Slå mig en pling om ni vill sponsra mig med denna blusen.

img_6899

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Löwengrip kopia av Apolosophy?

Add yours

  1. Köp blusen! Så fin. Ja löwengrip och den andra ser alldeles för lika ut 🤔 hur kan de missat de? Så härligt att få födelsedagspresent 😮🙂 jag är inte med i någon… Hmm 🙄

  2. Nu när du säger det så påminner dom varandra har faktiskt inte tänkt på det innan. Vilken fin vit blus och synd att din storlek var slutsåld

  3. Löwengrips har ju haft vita flaskor med korallfärgad rand innan, hon bytte ju för något år sedan, så genast tänker man ju då att hon härmat, men vad vet man, kan allt vara slump?

  4. Oj, ja! De var väldigt lika i utseendet! Konstigt att de väljer att placera dem precis över/under varandra sådär, men kanske är inte det någonting Apoteket bryr sig om.

  5. Oj vad mycket produkter de fick vad roligt 🙂 ja dom va verkligen kopior av varandra! Och det finns ju andra märken som oxå ser ut nästan sådär!

  6. Oj vad lika dessa produkter var. Har man bråttom och man inte kollar noga så kan man ta vad som helst. Du fick en hel del gratis produkter. Den där blusen tycker jag att du ska slå till om du gillade den. 😊😍

  7. Den där blusen var väldigt fin, den skulle garanterat passa dig! Och håller med, de förpackningarna är väldigt lika och det känns lite knas. Ta hand om dig. Kram

Kommentera

Up ↑

%d