Tanaka har friat till mig – gifta om mig?

Hej Hej.

Läget med er? Jag fick mig en chock som heter duga idag. Uppraggad av en Thailändska som vill börja dejta mig för ett eventuellt giftermål. Vad svarar man på sånt? Kvinnan skickade mail till mig och fem andra personer från en outlook mail. Först kom ett mail sedan ännu ett med facebook konto för att vi lättare skulle kunna dejta där. Himmel och pannkaka säger jag!!! Tanaka har friat till mig – gifta om mig?

Tanaka har friat till mig.

Gissa om jag höll på att ramla av stolen eller skratta på mig? Alltså nog för att man längtar efter kärlek och gör vad som helst för att finna den. Men om man är ute efter en man att dejta och bilda familj med så syns det väl på min facebook att jag är en kvinna?

God eftermiddag!!!

Hur ar ditt liv?!? Tanaka vill borja var bekantskap!!! Jag letar efter en man pa internet bara for att skapa en familj!!!

Aldrig varit gift och har har inte barn!!! Mitt namn ar Tanaka!!! Jag ar en vacker och valvillig kvinna!!!

Jag njuta att fitness!!! Om du ar intresserad av att fortsatta var datering, kan jag beratta mer om mig!!! Vilken stad ar du fodd?!?

Jag ar intresserad av att veta om dina intressen!!! Om inte …, skicka dina bilder!!! Det blir bra att dela med dig av bilder!!!

Vantar pa ditt meddelande!!! Tanka”

Jag letar efter en man på internet.

img_6766

För någon vecka sedan hade jag samarbete med en dejtingtjänst där jag fick lära mig massor om hur den världen ser ut. Det som jag fick vara med om dag var något helt nytt för mig. Dels att bli uppraggad via mail och genom facebook för att inte tala om att raggas på som man.

Nej vet ni vad imorgon och framöver får jag nog allt både klä mig och försöka se ut lite mera som en kvinna. Skicka en varning när ni tycker jag är för manlig igen, tack!!!

puss

 

 

 

 

8 thoughts on “Tanaka har friat till mig – gifta om mig?

Add yours

  1. Hahahahaa – ja, ett lite udda sätt att hitta en partner på och bakgrundskollen verkar ju inte vara den bästa om hon trodde att du är en man!!! Om det är till någon tröst så ser jag dig inte som det minsta manlig 😂 Kram 💖

  2. Haha jag får dagligen från otrohetsportalen och mail från en dejtingsajt bara för män, ohh man tackar, det passar mig helt ypperligt må jag säga, fniss. Haha men du får ju värsta ragget, kör hårt =D

Kommentera

Up ↑

%d