Sprid lite Bloggkärlek!

Hej.

Sprid lite Bloggkärlek! Något som vi som bloggare är bra på och bara kan bli ännu bättre på är att sprida kärlek mellan och till varandra. Genom att länka till varandra och får vi synas på andras bloggar. Vilket är ett bra tips för att få mera  trafik. Nu vi kan stötta varandra ännu mera.

Vilka är med?

Sprid lite Bloggkärlek!

Bloggtåg eller länktåg kärt barn har många namn så är det ju. Det tvistas också friskt om vem som kom först med idéen om att vi bloggare skulle länka till varandra. Första bloggtåget som jag var med i skapades av fina Linda som jag fått äran att träffa ett par gånger. Därefter har jag varit med i flera bra länktåg eller kedjor hos många fina bloggare. Nu är det min tur att se om det blir några som har lust att hänga på mitt tåg. Tillsammans kan vi sprida lite extra kärlek i bloggvärlden.

bloggtåget

 

Såhär gör ni för att vara med i Kamillas länktåg:

♥ Dela bilden på din blogg och länka till hennes blogg.
♥ Skriv i Kamillas Kamera kommentarsfältet att det är gjort!
♥ 5 / 2 Lägger Kamilla upp en lista med alla deltagarna som anmält sig på hennes blogg.
♥ 6 / 2 Publicerar vi allihopa listan (med länkningar) tillsammans med bilden senast kl:15

♥ Kram Kram ♥

 

 

 

 

21 thoughts on “Sprid lite Bloggkärlek!

Add yours

    1. Jag har också varit med på lindas tåg ett par gånger. Tycker att det är viktigt att uppmärksamma varandra. Denna gång hoppar jag tåget men är gärna med på nästa

Kommentera

Up ↑

%d