Fredag är bästa dagen på veckan!

Hej.

Fredag igen då, härligt! Vaknade upp med att ögat fortfarande gjorde ont och var svullet.Tydligen så får jag ge det lite tid och ta det lugnt. Låta ögat vila och försöka att peta i ögat även när det kliar. Lättare sagt än gjort kan jag säga.

Fredag är bästa dagen på veckan! … Fredag är ju min dag då jag fokuserar på fokus, fika och fredagspresent. Så blev det även idag såklart. Dags för mig att redovisa vad jag haft för mig.

Fredagspresent ny väska.

Jag hade ett ärende inne Söder idag så jag tog bilen in. Orkade liksom inte åka kommunalt när jag inte är 100 % frisk. Smet in på Åhlens som är en butik som jag tycker mycket om. De har det mesta och med flera bra och nya spännande märken. En designer som är stor på Åhlens är Carin Wester. Märket grundades 2003 av den prisbelönta svenska designern. Målet var att producera moderna klassiker med uppmärksammade former, print och material. Idag säljs hennes kollektioner för kvinnor i hela 15 länder. 2018 klev Wester in i rollen som ny designchef för hela Åhléns.

Fredagspresenten blev en ny väska från Carin Wester som fanns på rean till ett superbra pris. Det är alltid en härlig känsla när man gör riktigt bra fynd.

img_6740img_6744img_6752

Fredagsfika på Wallins.

När jag var semeltestare i fjol hade jag Wallins bageri som vinnare av godaste semlan i stan. Idag gick jag till dem för att fredagsfika. Valde en kaffe och semla. Men jag måste erkänna att jag blev besviken. Eller så var det för att jag hade feber och säkert inget hade smakat så himla gott.  Skönt i alla fall att sitta ner och ta en fika och andas livet.

img_6701img_6702img_6703img_6708

Fotorunda som fredagsfokus.

När kaffet var urdrucket och halva semlan kvar gick jag ner i Eriksdalslunden och gick runt bland alla underbara kolonilotterna. Alltså jag skulle mer än gärna tagit emot vilken lott som helst om jag bara fick ta över någon av dem. Jag hade älskat att hänga där och strosat runt.

Så med Bingo och Katrin i lurarna strosade jag runt och njöt fullt ut. Fokus på att finna vackra ting och bilder att spara i min egna minnesbank – hjärnan.

img_6709img_6716img_6717img_6712img_6718

img_6723

Ska inte båtarna gå och lägga sig?

Jag kan egentligen inget om båtar men med tanke på alla båtar som ligger på förvaring över vintern så känns det som om alla båtar ska upp. Finns säkert en bra förklaring som jag inte kan eller känner till?

Hur jag än vrider och vänder på mig så är –  Fredag är ju ändå bästa dagen på veckan!

img_6724img_6725img_6728img_6734

helg1

 

 

 

 

 

 

 

19 thoughts on “Fredag är bästa dagen på veckan!

Add yours

 1. Usch vad tråkigt att höra att du är sjuk. Har du åkt på. Ögoninflammation också? Åh nu blev jag väldigt sugen på semla bara för det. Vilken fin väska du köpte till dig själv

 2. Så fin väskan var och perfekt med rea, samt hoppas att ögat mår bättre nu med dropparna efter ett par dagar, det var ju väldigt svullet och ömt såg man ju ajaj. Jag såg på vårat fik i stan att de hade latte semla, det såg ju väldigt kladdigt ut

 3. Håller med! Fredag, bästa dagen på veckan 🙌🏽🙂
  Vad fin väskan var.
  Det bra av dig att ta en fika själv på ett café. Inte många som vågar göra det.

 4. usch hoppas att du snart mår bättre….och att vageln försvinner. den där väskan var supersnygg, jag är löjligt svag för väskor så ibland vågar jag inte ens stanna och titta 😅. När jag tänker Åhlens så tänker jag alltid kvalité till ett rimligt pris. Spelar ingen roll om det är kläder, väskor eller något annat jag köper där, det är alltid bra kvalité.
  Det var riktigt härliga bilder du tagit gillade speciellt den sista bilden med båtar och bilden på den röda stugan med en tjock trädstam i fokus…..

  1. Vilken jätte fin väska du har fått tag i den är värkligen super fin ❤️ så gott med sämlor mynd att den inte va så god som du hade tänkt dej

 5. Jag tog mig också en fredagsfika idag fast på espresso house. Fyndade lite jag med. Alltid kul när man hittar bra saker till bra priser 🙂

 6. Mysig dag du haft 😊 Gillar också fredagar. Väskan var supersnygg 😍 Åhlens är en bra affär som har det mesta man behöver 👍🏻

 7. Håller med. Fredag är bästa dagen i veckan. Snygg väska och härliga bilder tycker jag Hoppas lördagen blir precis lika bra för dig

 8. Fredagar är min lediga dag från vanliga jobbet för att jobba med bloggen. MEN jag borde göra som dig istället. Jag hade gärna haft en dag med fokus på MIG

 9. Väskan var väldigt fin. Jag ynka 2 väskor jag , är ingen väskmänniska haha:)

 10. Har faktiskt blivit kär i Carin Westers väskor, hittat så många jag vill ha haha! Köpte faktiskt en rutig för några veckor sen, en liten söt väska <3

Kommentera

Up ↑

%d