Alltså vem fasiken har så långa ben?

Hej.

Alltså vem fasiken har så långa ben? Idag landade det några paket i brevlådan till Tilda och mig. Ett av dem såg jag verkligen fram emot. En svart jumpsuit från Nelly.  På bilderna såg den så fin ut men i real life var den bara no no nej. imla tur att jag även fick hem nya svarta fina pumps.

No no nej.

Att jag har korta ben det kände jag redan till men att någon skulle ha ben som är 20 cm längre än min tvivlar jag på. Jumpsuiten som kom i brevlådan till mig idag stämde inte alls överens med bilderna. Så kan det ju vara när man shoppar online men att både armar och ben har runt 20 centimeter för långt tyg kändes som ett skämt. Nu kom jag på att jag skulle även fotat en bild på jumpsuiten på utan fixet med den. För att få någon som helst ordning på den fick jag använda mig av hårband både runt vristerna och handleder. Som ni säkert förstår har den redan fått gå i retur. Alltså vem fasiken har så långa ben?

Här har vi då hur jumpsuiten framställdes i butiken: Super duper fin, eller hur! Alltså den jag fick hem måste varit felsydd eller något för den såg inte alls ut så här.

29qqe

Både Bu och Bä i dagens paket.

Vilken himla tur att två av tre saker som jag fick hem idag var bra. Något som jag suktat efter ett bra tag nu var nya svarta klassiska pumps. De jag redan har är antingen inte alls sköna eller skyhöga med nitar på. Jag blev verkligen nöjd med mina nya som dessutom var sköna att gå i. Fick även hem ett par blingiga örhängen som jag kikat på bra länge nu. När de fanns på rean slog jag till. Shoppa i butiker på nätet när de har rea är toppklass.

img_6672img_6675img_667629qqb

kram

 

 

 

 

19 thoughts on “Alltså vem fasiken har så långa ben?

Add yours

 1. Men så trist med jumpsuiten! Nackdelen med att handla på nätet, men det ska ju inte behöva hända tycker man. På bilden var den riktigt snygg. Kram

 2. Så tråkigt när man verkligen ser fram emot något och så blir det en sån besvikelse… bilderna kan verkligen vara missvisande ibland – tur att det andra var bra 🙂

 3. Så trist när man har beställt och det inte blir som man tänkt sig. Skorna var riktigt snygga. Jag skulle också behöva ha ett par nya svarta pumps som sitter bra. Just nu blir det mest gympaskor och så byter jag till morgontofflor när jag kommer till jobbet 😉

 4. Riktigt snygga örhängen och skor. Jag älskar jumpsuiten och hade sett ut som en fotboll i den… Och jag har också alldeles för korta ben för min egen kropp… Tyvärr inget man kan träna ens.

 5. Så trist när man förväntar sig att den ska se ut på ett visst sätt men sen när den kommer ser den annorlunda ut men bra att man kan skicka tillbaka saker man inte är nöjd med 🙂

 6. Ja ibland undrar man hur de har tänkt, likaså med maxiklänningar? jag köpte en i fjol och det var som en kap ett lång släp där ba fick sy om den lite, för den var snygg genom att vara rätt längd. Snygga pump och öronhängen

 7. Tråkigt att jumpsuiten va så lång, men pumpsen och örhängena va ju riktigt fina 😍😍

 8. De där örhängerna var riktigt fina =) Funderar på om meningen med dina ben egentligen blev rätt eller om det bara är jag som inte riktigt hänger med. Du skriver att du har korta ben och att du har svårt att förstå att någon har 20 cm längre… det låter lite knas? Tur att man kan skicka tillbaka kläder som man beställer, därför jag vågar göra det ibland.

 9. Åh, det är så trist när man går och väntar på någonting som man beställt och så blir det bara en besvikelse när det väl kommer. Jag är ganska lång så jag brukar aldrig ha problem med att saker och ting är för långa – vanligtvis sitter det perfekt – men detta låter ju ändå som någonting utöver det vanliga.

 10. Nej vad tråkigt att den inte såg ut som du föreställde dig,vilken tur att du kunde skicka tillbaka den. Wow vilka coola örhängen du shoppade

 11. Tråkigt när man får hem annat än på bilden. Jag beställde ett par jeans med guldknappar ifrån bubblerroom och fick hem skinnbyxor 😂 haha fina skor 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: