Pinsamt med hemkörning av örhängen.

Halloj.

Pinsamt med hemkörning av örhängen. Man kan ju bara jubla när hemkörning av paket är lika billigt som att hämta ut dem på postutlämningen. Jag shoppade nya örhängen från Bootz i helgen. Och fick samma pris på att få dem hem till dörren med Budbee som att hämta ut dem på ICA.

Nästan lite pinsamt med hemkörning av örhängen.

När man tänker på hemkörning tänker i alla fall jag på tunga stora saker. Så som mina skidor som kom med hemkörning i december. Att mat kommer hem till dörren när jag handlar på Mathem eller väljer att köra på någon matkasse är något annat. Men idag kändes det bara som ren skär lyx att få ett par örhängen och tre ansiktsmasker hemkörda till dörren. Ska jag vara ärligt kan jag inte riktigt förstå hur man kan få hemkörning på så små varor. Jag är såklart tacksam och förvånad att det kunde vara lika billigt som att hämta på utlämningsställen.

Mina fina nya örhängen.

Jag är verkligen så glad över mina fina örhängen från Edblad. Edblad designar nickelsäkra smycken i rostfritt stål med hög kvalitet och design till ett bra pris som passar mig. De är ett svenskt designföretag, skapat med visionen att hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och uttrycka sin personlighet.

Enkla stilsäkra örhängen var vad jag behövde då jag slarvat bort mina gamla favoriter. Det gick inte bra för mig och mina örhängen i december. Ett par slarvade jag bort och ett fint tappade jag någonstans på Högis. Så att jag gav mig nya var verkligen en bra grej. Kanske kan se dem som en tidig födelsedagspresent till mig själv. Visst är de fina!

img_6592

img_6601

puss

 

14 thoughts on “Pinsamt med hemkörning av örhängen.

Add yours

  1. I bland kan det vara härligt att una sej lite hemkörning fast det kan ses som ren lyx❤️ örhängena var väldigt fina

    1. Här kör vi hemkörning varje dag så slipper man åka & hämta så smart att de finns att man kan få de till dörren.

  2. Örhängena var ju superfina tycker jag. Förstår att du tyckte det var konstigt med hemkörning av örhängena. Hade nog känt samma sak jag med

  3. Jättefina örhängen och jag gillar också smycken från Edblad. Visst är det lite lyxigt med hemkörning av något så litet som örhängen och ansiktsmasker, men å andra sidan finns det de som har svårt att ta sig till sitt utlämningsställe så jag tycker det är bra att möjligheten finns 😊 Hoppas du får en fin tisdag! Kram 💖

  4. Riktigt fina örhängen! Ibland får man lov att unna sig lite lyx, men kan också hålla med om dina tankar kring hemkörning då jag också tänker mig att det oftast enbart handlar om stora saker men så är inte fallet. Kram

  5. Älskar den typen av hemkörning! Fattar inte att det går runt, men det är ju som i USA där allt körs hem. Gillar också Instabox där du får grejerna i en box dagen efter och kan hämta när det passar dig utan att behöva stå i kö för utlämning. Sååå smidigt!

  6. Jag hade också gjort det där. Om de erbjuder samma tjänst till samma pris är man ju faktiskt dum om man inte nyttjar det, tycker jag! Alltid skönt att få saker hem till dörren.

  7. Haha jag tycker också det är pinsamt. Iallafall med små saker som du säger. Fick en tröja levererad till dörren. Känns väldigt exklusivt

Kommentera

Up ↑

%d