Lyckas med din nätdejting.

” Inlägget är i samarbete med Nätdejtingtips.se ”

Hej.

Går det att hitta den stora kärleken ännu en gång? Hur ska man göra för att lyckas hitta någon som man vill dela livet med? Att hitta kärleken är ofta något som beror på tur. Det handlar inte bara om fjärilarna i magen. Framför allt måste du vara redo att möta någon igen. Du måste våga möta nya ansikten och människor för att lyckas med din nätdejting.

Läskigt att leta efter kärlek.

Såklart att det är lite läskigt att möta nya kärlekar, särskilt efter att du varit singel en period.Ju längre du skjuter på sökandet desto jobbigare blir det. Jag tror att många som separerat har lätt att hamna i negativa tankar om sig själva. Kanske extra stora om det är de som blev lämnade. Men efter år av ensamhet är det dags igen att våga möta nya människor och börja med nätdejting.

match_dejtingsida_ny

Framför allt tror jag inte att man som dejtare ska gå ut med inställningen att hitta en ny äkta partner som man ska gifta sig med året efter. Utan att tänka att ni ska träffa nya människor och kanske om allt känns bra ni kan umgås med flera gånger. Vem vet det kanske är hen som blir er nya bästa vän eller nya partner. Allt handlar om att våga precis som havet vågar.

img_0615

Osäker på hur du ska bära dig åt för att hitta kärleken igen?

Att ge sig ut på marknaden och börja dejta är tufft. Man behöver gå utanför sin bekvämlighetszon och tvingas blotta sig själv vilket är super läskigt. För ingen vill bli avvisad utan känna sig attraktiv och bra.

Steg 1 för att börja dejta.

Börja med att registrera dig på dejtingsajter. Det finns galet många att välja mellan, både betalvarianter och de som är gratis. Mitt tips blir att besöka Nätdejtingtips.se som är en  bra guide för att hjälpa dig lyckas bättre med nätdejting på dejtingsior.

  • Lägg tid på din presentation och be en vän kolla igenom din text och dina bilder för se att din profil ger dig en rättvis bild av.
  • Bilder säger mer än tusen ord. Kombinera text med bilder som kan förstärka dina intressen. En bild på när du är bakar bullar eller åker skidor kanske.
  • Det inget som är så oattraktivt som skrytsamhet. Håll därför inne med om att du äger både fyra ferrari och ett slott i Portugal.
  • Lämna din ryggsäck hemma. Inget förstör en romans som prat om tidigare förhållanden och gammal hjärtesorg.

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

11 thoughts on “Lyckas med din nätdejting.

Add yours

  1. Det låter som att många killar har läst sådana här tips, för det är helt sanslöst vad många fiskebilder det finns på de där dejtingsidorna 😉

  2. Min pappa började väldigt mkt när han separera från min mamma. De gick ju rätt bra haha

  3. Roligt med lite tips om sånt, jag har aldrig varit för nätdejtning 😮 tyckt det inte varit för mig.

  4. Det är verkligen jätte svårt att ge sig ut i denna djungel, framför allt när man kanske blivit avvisad innan… Men tror det är viktigt som du säger att inte gå in med för höga krav. Hittar du en ny bästa vän är väl inte det heller fel?!

  5. Bra tips . Tyvär prata nästa alla i sina ex el hjärtesorg så fort man skriver el då är ddt bara snusk. . Det är inget kul o få en första snusk fråga det första man gör när man konverserar med någon . Tuvär är alla killar typ sådana

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: